2777
2789
عنوان

خواهردنامزدم رسما شده برام هوو چجوری خلاص بشم از شرش

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم عادیه من الان رابطم با داداشم اینجوریه ک میزه بیرون زنگ میزنم فلان چیزو بگیریا مثلا اسمشو با چند ...

وا مگ من گفتم چشم دارن 

منظورم اینه چرا انقدر دختره پیلشههه واقعا اعصابم خوردههه حس میکنم دارم دوس پسرمو با یکی شیر میکنممم ساید حسادت نمیدونممم

2805
واقعا برای طرز فکرت متاسفام کاش شماره اون پسر بدبخت و داشتم براش این تاپیکو میفرستادم میگفتم ببین چه ...

۱۹ سالشههه کامل تایپ نشده انگار 

بابت منظورم این نیس ب هم چشم دارن این چه حرفیه واقعااا 

منظورم اینه حس میگنم دارم دوس پسرمو با یکی شیر میکنم یا اینکه از اینکه میبینم انقدر ب خواهرش توجه میکنه شاید حسادت میکنم اخه خواهرش خیلی از من بدش میاد بی دلیل انگاری اونم حسش مثل منه

وا مگ من گفتم چشم دارن منظورم اینه چرا انقدر دختره پیلشههه واقعا اعصابم خوردههه حس میکنم دارم دوس پس ...

ببین گلم به یه نکته توجه کن که هرکس جایگاه خودشو داره قبل از اینکه تو باشی اول خواهرش وجود داشته خب

به خدا ادم زورش میگیره هی میگن خواهربرادرن اوکیییی خواهربرادرن درسته ولی رابطه خواهربرادری بالاخره یه حریمی داره این لوس بازی هارو تازه عروس دوماداهم انجام میدن خیلیا چندششون میشه دیگه چه برسه به خواهربرادر...من دخترعمو و پسرعموی خودمم این شکلی ان دخترعموم با 15سال سن داعم روی پای پسرعموی 25سالم میشینه... فک کن توی جمع یهو میاد میشینه رو پاش با همو مثل زن و شوهرا بوس و بغل میکنن🤢

به خدا ادم زورش میگیره هی میگن خواهربرادرن اوکیییی خواهربرادرن درسته ولی رابطه خواهربرادری بالاخره ی ...

مثل زن و شوهری بوس میکنن؟ مادر پدرشون چی میگن😡

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

ببین گلم به یه نکته توجه کن که هرکس جایگاه خودشو داره قبل از اینکه تو باشی اول خواهرش وجود داشته خب

خب کدوم خواهر برادری مثل اینان اخه 

ببین هایلایت پیج دختره نگاه میکنی مثلا گوشی دستش رفته داره دوس پسر منو بوس میکنه😐

نمیدونم شاید چون میبینم ی دختر جوان مث خودمه و دوس پسرمم بخش توجه میکنه اینجوری ام 

اخه از این میسوزم دختره بی دلیل با من بد انگاری اونم حس میکنه من میخوام داداشش بقاپم😂

به خدا ادم زورش میگیره هی میگن خواهربرادرن اوکیییی خواهربرادرن درسته ولی رابطه خواهربرادری بالاخره ی ...

اره این مشکل داره ولی در حدی که اسی گفته نه یعنی ادم نباید به برادرش که داره میاد بگه سر راه فلان چیزو بگیر برام؟ جرمه واقعا 

2810