2777
2789

دوس پسرن منظورم 

ببنید کلا خواهرش شده مثل هوو رابطمون جدیه 

بعد نمیدونم چرا خواهرش انقدر پیلشههه 

مدام اویزونشه در حدی ک دوس پسد من اسم خواهرشو تو گوشیش قشنگم با ۵۰۰ تا قلب سیو کرده 

بعد فک کن رفتیم بیرون دختره زنگ میزنه برام فلان چیز بگیر اینم هعی از این خیابکن ب اون خیابون ک بگیره براش 

یا مثلا عکسای پروف دختره چندتاش با دوس پسرمه بغل بغل 

یا زنگ میزنه وصل ماشین میشه ی لوس بازی در میاره فچگدنه حرف میزنه و.... ۹ سالشه مثلا 

اعصابم خورد کلا خیلی ارتباط فیزیکی هم داره باهاش فک کن تو پیجش ی هایلایت داره مختص دوس پسر من هعی عکس بغل و... میزاره 

عجیب نیس؟؟؟ چرا من پس ب خون داداشم تشنم حس میکنم شر میشه بعدااا کلا با منم مشکل داره دختره من کاریشم ندارم بخدا ولی الکی دشمنه باهام 

بقران انگار جای من و اون عوض شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

گلم عادیه من الان رابطم با داداشم اینجوریه ک میزه بیرون زنگ میزنم فلان چیزو بگیر

یا مثلا اسمشو با چندتا قلب سیو کردم

یعنی ب نظرت خواهر برادر میتونن به هم چشم داشته باشن؟؟؟ داداششه اونو نتونه بغل کنه کیو بغل کنه😂💔

بعضی رابطه ها اصلا نرمال نیست واقعا درحد خواهر برادری یهو در حد پدر فرزندی میشه

حق داری واقعا رو مخه

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

حالا خیلیا میریزن سرت که اونا خواهر برادرن چیکارشون داری 

ولی خودم شخصا داداشم زن بگیره خیلی خودمو جمع و جور میکنم 

لوس بازی 

زنگ زدن وقت و بی وقت 

همش تعطیل 

چند سالشه؟

حق داری رو مخه

2810