2777
2789
عنوان

من خیلی حساس شدم یا رفتار این دختره مشکل داره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 88 پست
نه باباب پست من انقد همجنسگرا خورده و فرار کردم ک دیگه انگار ی روتینه برام فرار کردن

ببین برا مدرسه دخترونه این مسئله عادیه مخصوصا شهر بزرگ 

برای منم زیاد پیس اومده ، فقط سعی کن لج نشی ، منطقی بپیچون

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
مامانم میگه خدا ب پسرا رحم کرده مدارس مختلط نی🤣🤣حالا خیر سرم تیزهوشان درس میخونم

وایییییی😂😂😂😂😂مامانت راست میگه دخترا خیلی شیطون شدن... آخه واسه خودم پیش اومده چند وقت پیش ی دختره اومده بود بهم پیشنهاد لزمیداد پشم هایم ریخته شود

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی چ دیر فهمیدی چ بدددخیلی حس بدی دارهمیدونی یجور خسته شدم از ادما

متاسفانه با گسترش گروه های موسیقی منحرف خارجی  این مدل آدما هم تو جامعه ایرانی زیاد شده اگه سلامت جسم و روح برات مهمه فاصله بگیر و برای موندن بهانه نداشته باش

2805
واییی چ دیر فهمیدی چ بدددخیلی حس بدی دارهمیدونی یجور خسته شدم از ادما

وای دقیقاا یسال باهامون بود از مدرسمون رفت بعد هرروز پیام میداد خیلی خوبی و دلم میخواد پیشت باشم و کاش بیای خونمون سال بعدش اومد تو مدرسم حتی بعدا بچه ها دیده بودنش تغییر جنسیت داده بود

از خیابان میگذرم اما این بار...دستی نیست که مرا نگه دارد:)
خیلی سرشون تو چرت و پرتای ماهوارس گویا

وای خیلی چندشه اییییی

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
بستگی داره اگر با همه همون شکلیه که شخصیتش همونه اما اگر فقط با تو ، بسم الله الرحمن الرحیم خواهرم � ...

صدق الله العلی العظیم 

کجا بسم الله الرحمان الرحیم

داشمون فاتحش خوندسسس

[QUOTE=361392857]نمیشه بابا من شاید خیلی وایب بدی میدم ب همه ک هرکس میاد سمتم این مدلیه همین چن هفته پیش ،ابان ماه ...[/QUO

یه دختره ک باهاش نسبت فامیلی دور داشتیم یبار تو یه مهمونی دیدم بعد دختره قد بلند و هیکلی بود

از همون اول یه نگاه خاصی به من میکرد بعد کم کم اومد جلو سلام داد و صحبت کردیم اینا . یکم که صمیمی تر شدیم از کمر بغلم میکرد دست میزد به با*سنم 

دستاشو قفل دستام میکرد سعی میکرد بغلم کنه خیلییی وضعیت مزخرفی بود خداروشکر دیگ ندیدمش

مدرسه ما همه باهم عین خواهر بودیم شهرهای بزرگ اوققققق شدن

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
خیلی سرشون تو چرت و پرتای ماهوارس گویا

بیشتر به خاطر محدودیته 

اینا فکر میکنن اگر با کسی تو رابطه باشن خیلی گنگ و خفنن 

و اکثرا چون از طرف خانواده خیلی محدودیت دارن و کمبود توجه تنها راه رابطه براشون مدرسه هست 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2810