2777
2789
عنوان

زندگی برام تیره و تار شد قاضی آشغال

119 بازدید | 10 پست

بعد از کلی سختی و زحمت

آزمون استخدامی قبول شدم

یه روز مونده به شروع به کارم

بهم گفتن چون ازتون شکایت شده فردا نیاین سرکار

و فعلا معلق شدم

شاکی یکی از پذیرفته نشده های آزمون هس

که از تمام قبولی ها شکایت کرده

و چون پدرش قاضی هس

همه کارا شو داره با پارتی پیش میبره تا مارو حذف کنه و بیاد سرکار

دلم گرفته

آدم انقد آشغال میشه آخه؟!

کسی نباید جلوشو بگیره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
از پذیرفته شده ها شکایت کرده؟وقتی مطابق با قانون آزمون برگزار میشه نمیشه از پذیرفته شده ها شکایت کنی ...

چون اداره کل بازرسی زیر نظر قوه قضائیه هس،کاملا تابع اون هستن و هر کار بخواد براش میکنن

رفته اداره کل بازرسی استان از ما شکایت کرده

ببین توی دادگاه رای نمیاره

از نحوه برگزاری آزمون یا درواقع از متولی برگزاری آزمون میتونه مثلا توی دادگاه رای بیاره ولی از اشخاص شرکت کننده یوخ

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

ببین توی دادگاه رای نمیارهاز نحوه برگزاری آزمون یا درواقع از متولی برگزاری آزمون میتونه مثلا توی داد ...

من بخاطر فعالیت ام توی دوران کرونا این امتیاز رو گرفتم

بقیه قبولی های شغل محل مون هم همینطور

خوده شاکی هم نمره رو گرفته

و با اون حال قبول نشده

بعد رفت اداره کل بازرسی استان اسم مارو داد و شکایت کرد که چرا دانشگاه علوم پزشکی به ما نمره کرونا داده

ببین توی دادگاه رای نمیارهاز نحوه برگزاری آزمون یا درواقع از متولی برگزاری آزمون میتونه مثلا توی داد ...

آزمون ما مربوط به تامین اجتماعی بوده

پدرش رئیس تامین رو تحت فشار و تهدید میذاره و اونم از ترس نامه میزنه به تهران که سه نفر قبولی رو معلق کنیم

تهران هم موافقت میکنه

شما میدونی چجوری میشه از تعلیق دربیام؟

آزمون ما مربوط به تامین اجتماعی بودهپدرش رئیس تامین رو تحت فشار و تهدید میذاره و اونم از ترس نامه می ...

ببین تعلیق دستوری هست که منوط به رای دادگاه میکنن و فعلا ربطی به دادگاه بدوی نداره 

ریاست استانی سازمانتون گفته اینا تعلیق باشن تا صدور رای

ولی خوب میشه از این باب که شما جرم یا خطا یا رانتی استفاده نکردید توی بدوی براتون برائت گرفت

توضیحش خیلی زیاده که بعدش اون میتونه چکار کنه شما میتونید چکار کنید

حضوری باید صحبت کرد و یه وکیل باید بالا سر پرونده باشه 

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه