2777
2789

٤-٥ ماهه عروسى كردم اومدم خونه م، اخلاقاى خودمون تقريبا ميخوره به هم(منهاى اختلاف نظراى جزئى كه وجود داره)، ولى به محض حضور خانوادش يا حرفى در موردشون كلى دعوا و جنجال داريم، هى ميگه اونا كارى نكردن نيت بدى نداشتن در حالى كه هى تكرار ميشه.

يه كمى شوهرم گذشت داشته ولى خانوادش بيشعورتر از اين حرفان و ميخوان هرجورى هست خودشونو به ما بچسبونن كارى ندارن نظر ما چيه( مرد سالار مطلقن، باباهه واسه همه تصميم ميگيره).

افسرده شدم ، پنيكم عود كرده ، نه دلم به ادامه دعوا و فرسايش قلب و جسم و روحم راضيه، نه بخاطر عواقب طلاق ميتونم جدا شم.

گير افتادم به نظرتون آخر اين زندگى چى ميشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نميارم، ولى بالاخره كه چى ، منم دلم ميخواد جايى باشم كه زندگيم نرمال باشه ، بچه داشته باشمآرزوشو ...

فعلا بچه نیار اگه دیدی اوضاعتون فرق نمیکنه بتونی راحت جدا شی 

ولی سعی کنید درست شه بگو به شوهرت زندگی با لج و لجبازی درست بشو نیست .بگو من از یه چیزایی چشم پوشی میکنم ولی در عوض کنترلش با تو .بگو من اذیت میشم دخالت میکنه کسی خلاصه با حرف و با سیاست شوهرت رگ خوابش پیدا کن.باهم فیلم زیاد ببینید خصوصا فیلمایی که زن و شوهر باهم خوبند بزار ببینه یاد بگیره و بدونه زنها شبیه هم هستن پس فگر نکنه تو مشکل داری یا زیاده خواهی یا لجبازی .بزار بدونه دخالت خانواده چه بلایی سر رابطه میاره

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم 
2805
فعلا بچه نیار اگه دیدی اوضاعتون فرق نمیکنه بتونی راحت جدا شی ولی سعی کنید درست شه بگو به شوهرت زندگی ...

بخدا خيلى سعى ميكنيم، تلاشهاى اونم ميبينما البته كه بعضى جاها بى انصافى هم ميكنه، ولى يه وقتايى خسته ميشم مخصوصا بخاطر شرايط جسميم

پنيك دارم افتادگى دريچه ميترال دارم تخمدان پلى كيستيك دارم

همه اينا نياز داره يه زندگى آروم داشته باشه ولى به من حروم شده انگار 😭😓