2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر در خانه کس است یک حرف بس است که ثابت کردید...

توی سایت بارداری چی میخوای واقعا ؟ خجالت نمیکشی بین یه مشت خانم که ازمشکلات زناشویی زندگی میگن؟ ننگت نمیاد پرنسس نظرم میدی تو رو بابد یه سوراخ تو دیوار ایجاد کنن جات کنن اون تو رفتم سیمان بکشن فقط همین

این سایت یه سایت اجتماعیهبرا ورودبه سایت جنسیت رو میپرسه اگه مشکل داشت اجازه نمیدادنمثل خیابون میمون ...

در هر صورت از هویت سایت که سایت بارداریه کاسته نمیشه

الان اینجور شده که هر مردی میاد تند تند درخواست دوستی میده

قبلا مردا خیلی کم بودن و اگه انگشت شمار هم بودن آدمای با شخصیتی بودن نه مثل الان....

بداهه،مثل ادامه شعر.
ننگ واسه مرد که هست تو چشم خوانوادش به یه بدبخت منفور چندش تبدیل میشه قطعا من همچین مردی ببینم اطراف ...

الان میان میگن شما فمنیست هستید ومرد ستیزوفلان ولی واقعا زشته اینجا جای خانم ها ست .سوالاشون رومیپرسن.حالا بایه سری تاپیکای دارک کارندارم ولی مثه این میمونه چن تا خانم دورهم نشستن توی یالکن یه خونه دارن حرف میزنندرحیاط بازه یهو یکی دوتانرخر بیاد کنارزنا توی بچثشون. اینارووالا الان یه لحظه چادربه سر درحال سبزی پاک کردن من تصورمیکنم همیشه😂

توی سایت بارداری چی میخوای واقعا ؟ خجالت نمیکشی بین یه مشت خانم که ازمشکلات زناشویی زندگی میگن؟ ننگت ...

از قدیم گفتن با سه چیز در نیفت 

کی میگه اینجا فقط در باره ی بارداریه

کی میگه هرکی تو این سایت هست وارد هر  چرت و پرتی میشه.

کافر همه را به کیش خود پندارد.

معلومه شخصیت با معرفتی داری 

پشت گوشی بی حرمتی کردن درسته برات آسونه 

برا خیلیا آسون نیست 

الان میان میگن شما فمنیست هستید ومرد ستیزوفلان ولی واقعا زشته اینجا جای خانم ها ست .سوالاشون رومیپرس ...

به خدا امنیت نداریم اینجا از دست اینا تاپیک های منو نگاه کنی همش راجب مسایل بارداریه بعد این بیناموسا درخواست دوستی میدن تو کدوم طویله بزرگ شدن خدا می‌دونه ،از پایه اساس بودنشون اینجا غلطه 

از قدیم گفتن با سه چیز در نیفت کی میگه اینجا فقط در باره ی بارداریهکی میگه هرکی تو این سایت هست وارد ...

تو شخصیتت بیشتز به زنای سلیطه پتیاره میخوره بچه سال که با داری بحث میکنی برو ببین کی داره میزاد کمکش کنی ریپم نزن دیگه چندش خاله زنک

به خدا امنیت نداریم اینجا از دست اینا تاپیک های منو نگاه کنی همش راجب مسایل بارداریه بعد این بیناموس ...

میفهمم عزیزم

این حق شماست که درباره مشکلات زنانه یابارداری راهنمایی بخواید وتاپیک بزنید. اینا مریضن بخدا منم نگاه میکنم میبینم هرکی درخواست دوستی داده یه نرخره.بعدجالبه بازخوبه اینا توی مشخصات زدن مرد.یه سری هاکه عوضیا خودشونوزن جامیزنن حتی