2777
2789

بنظر من خدا به ادم ها قدرت انتخاب میده تو این مساعل 

راه اول اینکه به خدا و حکمتش و زمان بندیش اعتماد کنی تا بهترینا نصیبت یا راه دوم و بری که میانبر زده باشی شاید چیزی که میخوای بهت داده بشه ولی انقدرررر دیدم تو اطرفیان که یچیزی بدست اوردن ده تا چیز از دست دادن یا حتی بعد چند سال که اون چیزو بدست اوردن دیدن وای چقدر اشتباه فکر میکردند مثلا دیدم کسی که دعا زده واسه پولدار شدن و رزق و روزی پولدارم شده ولی تمام پولش رفته واسه مریضی عزیزش یا کسی و دیدم که با دعا ازدواج کرده بعد چند سال دیده این اصلا ادمی که فکر میکرده نبوده و چقدر خودشو بدبخت کرده

دیگه عذاب های اون دنیا که بماند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من خدا به ادم ها قدرت انتخاب میده تو این مساعل راه اول اینکه به خدا و حکمتش و زمان بندیش اعتماد ...

من اصلا به دعا و طلسم اعتقاد ندارم 

اما 

الان یک هفته س زندگیم زیر و رو شده

کلاهبرداری های بزرگ ازم شد 

تمام قرارداد های کاریم لغو شد 

یه مشکلات عجیب غریبی اومده سراغم 

امروز همسرم ازم جدا شد و منو از همه جا بلاک کرد 

دارم نابود میشم 

یعنی ممکنه کار کسی باشه ؟!

من اصلا به دعا و طلسم اعتقاد ندارم اما الان یک هفته س زندگیم زیر و رو شدهکلاهبرداری های بزرگ ازم شد ...

ممکنه بله

ولی شما الان برو دعای هفتم صحیفه سجادیه رو بخون

الهی خدا کمکت کنه خیلی ناراحت شدم عزیزم الهی خدا برات بسازه

2805
اذکار صبح و شب و قرآن و آیت الکرسی برای محافظت از شر جن و طلسم و کل شرهاست که ما گاهی در انجامش کوت ...

بله و بالاتر از همشون نماز اوّل وقت هست که هاله ی انرژیمون رو به شدّت تقویت می کنه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
هیچی خیلی خیلی عاشق هم بودیم همین امروز یه بحث خیلی الکی شد اصلا باورم نمیشه همسرم یهو بلاک کنه اصلا ...

از بلاک درت میاره ..الان عصبانیه ..بهش زمان بده ..مگه میشه وقتی اینقدر عاشق هم باشید بخاطر یه بحث بخاد ازت جدا بشه

بودی شهر رو چراغونی میکردم
من اصلا به دعا و طلسم اعتقاد ندارم اما الان یک هفته س زندگیم زیر و رو شدهکلاهبرداری های بزرگ ازم شد ...

منم دقیقا عین شما بله حقیقت داره با چشم خودم دیدم منو شوهرم همه به رابطمون حسادت میکردن یه شب ببین چ شد بله حقیقت محضه

عزیزدلم من چیزی از شما و زندگیت نمیدونم ممکنه باشه ممکنه نباشه و الان حساس شده باشی تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینه که حتی سرکتابم نگیرو دنبال فا،ل و اینا نباش که بهت بگن هست یا نه چون نمیدونی کی راست میگه کی دروغ و الکی اسم خودتون و مادراتونو دست کسی ندید خدا به دلت رحم میکنه هیچ دعایی بالاتر از قدرت خدا نیست توی خونه قران پخش کنید نتیجش شگفت زدتون میکنه با فا،ل گرفتن هم الکی خودتونو عذاب ندید به خودش پناه ببرید من خودم نه خیلی مذهبی ام نه سنی دارم حتی محجبه هم نیستم ولی به کار خدا ایمان دارم جز خودش از هیچکس نخواه که برات درست کنه همه چیو

بذار بهت بگمطلسم ازسمت شیطان ریشه میگیره و کسی هم که طلسم انجام میده عواقب ش رو میبینه اون به کنارقد ...

هرچیزی ک دفن میکنن طلسمه‌؟

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
عزیزدلم من چیزی از شما و زندگیت نمیدونم ممکنه باشه ممکنه نباشه و الان حساس شده باشی تنها چیزی که میت ...

من اصلا تا حالا سمت این چیزا نرفتم 

من فقط می‌دونی چرا شک کردم 

چون یه دختر هست تو پیج همسرم 

فکر کنم قبلا باهم دوست بودن 

بعد هنوزم با اینکه می‌دونه همسرم متاهل شده دست بردار نیست بعد دیدم دختره بیشتر از صد تا پیج دعا و طلسم فالو داره و هرروز فالو می کنه 

بعد الان یک هفته س زندگیم به طرز عجیبی زیر و رو شده 

میگم نکنه اون کاری کرده 

2810