2777
2789
عنوان

بیاید از کنکور با دو بچه منصرفم کنید 🫠🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 133 پست
وای آره دقيقا منکه پارسال داغون شدم تازه چیزیم قبول نشدم باز دوباره امسال😐💔

تاپیکای سایتو میبینم از خودم خجالت میکشم 

همه میخوان تغییر رشته بدن بعد چندسال دوری از درس برن دکتر بشن اونوقت من کم آوردم🤦🏼‍♀️

ببین من از شرایط کنکور جدید بیخبرم سالهاست دیگه از کنکور و شرایطش بیخبر هستم اما میدونم هر روز شرای ...

مرسی بخاطر راهنماییت .  اره مادرشوهرم هس نگه میداره 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درس خوندن که بد نیست خیلی هم خوبه 

حتی با دوتا بچه 

فقط شصت درصد معدل هست که نوزده و نیم به بالا باشی تراز خوبی بهت میده و تراز کنکورن هم بالای هشت هزار برای مامایی  واین رتبه ای که شما فرمودید مامایی آزاد هم نمیاره چه برسه به دولتی بنظرم رشته دیگه رو در نظر بگیر

تاپیکای سایتو میبینم از خودم خجالت میکشم همه میخوان تغییر رشته بدن بعد چندسال دوری از درس برن دکتر ب ...

اکثر همکلاسیای من بعد از اتمام یه رشته دیگه اومدن

لطفا اگر منو جایی دیدین بهم بگین دختر جان برو بشین سر درست تا بتونی خودتو نجات بدی💚🌱

حداقل پرستاری برو مامایی چیه 

اعصاب داری

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

معلومه با بچه میشه ولی نه الان ک دو ماهشونه 

خیلیا بودن متاهل بودن با کلی کار خوندن و قبول شدن چون عاشق اینکار بودن 

شما امسال خودتو یکم اماده کن 

سال بعدی استارت رو بزن

بچه هاتم بزرگترن بهتره

سرررررررر جدتون لایک نکنید

عزیزم پیج آقای شهریار رشتیانی رو در اینستا ببین 

زن و شوهر در ۳۵ سالگی با هم دیگه کنکور دادن و قبول شدن 

و یه هایلایت دارن که کلی شاگرد مثل خودشون رو قبولی بهترین رشته ها دادن 

حتما سر بزن بهت کمک میکنه🩷💗

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

بچه درس خون بودی ؟؟ هوشت چطوره؟؟

دوست من یه لیسانس بیست ودو سالگی گرفت بعد اون رفت لیسانس حسابداریم گزفت ازدواج کرد بچه دومش که چهارسالش شد تازه بعد سالها از فارغ التحصیلیش رفت سر کار   الان دیگه بچه هاش بزرگش میرن مدرسه مشکلاتش هم خیلی کمتر شده 

فقط یه رشته ای بخون که همیشه بازار کارش باشه

روزی چندتا تست زدی پارسال ؟؟؟ چند ساعت مطالعه داشتی؟؟؟

خب من پارسال دوازدهم بودم 

صبح که مدرسه بودم‌ هیچی بعد از ظهرم که ٧ ساعت مطالعه رو داشتم 

از تعداد تستا دقیق یادم نیس چون نوسانی بود و برای نهاییم باید میخوندم 

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

یکی منو هم منصرف کنه برا ارشد زبان خوندن دوتا بچه دارم ولی خب ۹و  ۳ ساله هستن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

آمارت خیلی غلطه،نهابت رتبه‌ت باید ۲۰ هزار باشه که به دانشگاه با کیفیت پایین مامایی قبول شی و الان شاید بگی ۲۰ هزار که چیزی نیست باید بگم امسال کسایی رو دیدم که از سالم دهم ساعت مطالعه خیلی بالایی داشتن ۳ سال تمام درس خوندن وتازه رتبه‌شون این شده،الان شروع کنی با دوتا بچه سال ۴۰۵ میتونی مامایی بیاری،دیگه هرجور میلته

لایک نکن،ریپلای نکن

درس خوندن که بد نیست خیلی هم خوبه حتی با دوتا بچه فقط شصت درصد معدل هست که نوزده و نیم به بالا باشی ...

وا ویلاااا 60 درصد معدل 😢😢😢😢😢😢 خب من که معدل  تجربی اصلا ندارم   میشه 0% اون 40 درصد دیگه هم باید کنکورم عالی بدم تا تازه بشه  اگه اگه پرستاری چیری قبول شم 😵‍💫😔💔

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
2810