2777
2789
عنوان

نمیدونم چه حکمتیه در عرض ی روز دوتا از تاپیک های داغ مال منه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 43 پست
پشت کنکوری کسیه که کم قانع نشدهرتبه ی ۳ رقمی زبان و پیرا پزشکی آوردم 😉خداروشکر بازم بازار کار ما در ...

منم پزشکی آوردم راهش دور بود نرفتم😂😂😂😂البته رشتمم انسانی بوده😂😂

خداروشکر من علاوه بر معلمی شغل آزادم دارم😔البته تاپیکات میگه به شغل کم در آمد معلمی علاقه مندی ک😔

خوشحال میشم ریپ نزنی

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پزشکی آوردم راهش دور بود نرفتم😂😂😂😂البته رشتمم انسانی بوده😂😂خداروشکر من علاوه بر معلمی شغل ...

معلومه علاقه ندارم 

من در مورد شایعاتی که در مورد تتو بود کنجکاو شدم🤭

راستش عادت ندارم تاپیک های کسی رو بخونم

اما خیلی ناراحت شدم ی همچین معلمی تازه معلمم نشدی جوجه دانشجویی😂

ولی من فکر میکنم همین ک امتحان آیین نامه رو بخوایم مقایسه کنیم 

منی که دفعه اول بدون غلط هردو رو قبول شدم

تا متقلبی که دفعه دوم افسر ب زووور قبولش کرد😆😆😆

نشون میده تو زندگیمون خیلی تفاوت داریم😁

حالا این ی مقایسه کوچیک بود 

انقدر هم فشار نخور و دنبال تاپیکی نباش که قفلش نکردم تا بیای باهم حرف بزنی💋

معلومه علاقه ندارم من در مورد شایعاتی که در مورد تتو بود کنجکاو شدم🤭راستش عادت ندارم تاپیک های کسی ...

امتحان آیینامه رشته دانشگاهه؟ پول داره توش؟ کاره؟😂😂😐 

از قیاسش خنده آمد خلق را

جوجه دانشجو ام؟ تو هنوز همین دانشجو ام نشدی😂😂😐 بعدشم مگه ترم ۱ ام😂😂😂😐

من خیلی محترمانه اومدم بهت گفتم حسی که ازت میگیرم اینه شروع کردی دعوا بعد من دارم فشار میخورم؟🤣

2805
امتحان آیینامه رشته دانشگاهه؟ پول داره توش؟ کاره؟😂😂😐 از قیاسش خنده آمد خلق راجوجه دانشجو ام؟ تو ه ...

نه اما انقدر برات مهم بوده که راجبش تاپیک زدی😂

مگه من گفتم میشه نون و آب ؟

میگم خیلی باهم تفاوت داریم و دغدغه هامون متفاوته عزیزم

کسی حرفی زده مگه ؟ که داری گریه میکنی؟

نه اما انقدر برات مهم بوده که راجبش تاپیک زدی😂مگه من گفتم میشه نون و آب ؟میگم خیلی باهم تفاوت داریم ...

چون لازم داشتم با ماشینم برم سر کار😔

اره عزیزم دغدغه هامون متفاوته من درگیر ارشدو گسترش عرصه شغل آزادمم شما هنوز برای کنکور میخونی🤣

اینکه دیگه جوابتو نمیدم واس اینه که به درست برسی خدانگهدار😔

چون لازم داشتم با ماشینم برم سر کار😔اره عزیزم دغدغه هامون متفاوته من درگیر ارشدو گسترش عرصه شغل آزا ...

من ۱۷ سالگی قبل از اینکه گواهینامه بگیرم ماشین داشتم :(

همون موقع که توی گیر سر صورتی خریدی 💚

من ۱۹ سالمه

دیگه تو سن بالاتو ب رخ نکش ازت بیشتر توقع داریم ما 😍✨❤️

من ۱۷ سالگی قبل از اینکه گواهینامه بگیرم ماشین داشتم :(همون موقع که توی گیر سر صورتی خریدی 💚من ۱۹ س ...

ما گیر صورتی میخریم ذوق میکنیم شما واس اینکه پسره یه کم محلت داده غش میکنی ما عین هم نیستیم واقعا زیاد فرق داریم😔 ما روی خودمون و خوشحالی خودمون کار میکنیم شما پسر مردم😔

تو مگه سن منو میدونی؟

ما گیر صورتی میخریم ذوق میکنیم شما واس اینکه پسره یه کم محلت داده غش میکنی ما عین هم نیستیم واقعا زی ...

اون پسری که محلم داده مطمئن باش شرایطش از پسری که تو براش بیو میزنی و اومده تیکه های قلبتو بهم چسبونده بهتره😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اون پسری که محلم داده مطمئن باش شرایطش از پسری که تو براش بیو میزنی و اومده تیکه های قلبتو بهم چسبون ...

ایشالا که همین جور باشه😔

همینجوره عزیزمالانم گریه نکن❤️چون ب غیر از اون یارو برای کسی دیگه ای مهم نیستی 😉منتظر اتفاقات جدید ...

موفق باشی 🌺

2810