2777
2789
عنوان

نمیدونم چه حکمتیه در عرض ی روز دوتا از تاپیک های داغ مال منه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 42 پست

ولی من ته دلم جوری نیست که دوست داشته باشم کسیو ناراحت کنم اگه حرفی زدم ناراحت شدی معزرت میخوام یه دعوای دخترونه بود گلی❤️

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من ته دلم جوری نیست که دوست داشته باشم کسیو ناراحت کنم اگه حرفی زدم ناراحت شدی معزرت میخوام یه د ...

من در کمال احترام بهت گفتم دلیلی نمیبینم توضیح بدم خانم معلم 

کسی که شروع کرد خود تو بودی گفتی دانش آموز و کنکوری...

اوکیه🤍

من در کمال احترام بهت گفتم دلیلی نمیبینم توضیح بدم خانم معلم کسی که شروع کرد خود تو بودی گفتی دانش آ ...

شما هی به من گفتی خانم معلم معلم و به هر حال مهم نی 

حلال کن رفیق 🫶🏻

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️ 
2805

حس میکنم دنبال اینی که سومین پربازدیدم از ان خودت کنی

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

تبریک به تو . تبریک به من. تبریک به خانواده ات‌. تبریک به همگی دوستانت. تبریک به اونایی که لایکت کردن. تبریک به اونایی که تاپیکتو باز کردن. تبریک به نی نی یارها. تبریک به کل اهالی نی نی سایت.

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
تبریک به تو . تبریک به من. تبریک به خانواده ات‌. تبریک به همگی دوستانت. تبریک به اونایی که لایکت کرد ...

هوووو هووووو

لیلیلیلیلیلیلي😂

این همه وقت و انرژی میزارن داستان سرایی کاربرای فیک تا سعادت پربازدید شدن بهشون برسه🤣🤣🤣🤣

حس میکنم دنبال اینی که سومین پربازدیدم از ان خودت کنی

نه عشقم 

دیگه موضوعی نیست😂

بخدا هی میام میبینم داغ ترین تاپیک مال من شده 

اول فک کردم نی نی سایت باگ داره برا هرکی تاپیک های خودش میاد 

دیدم نه درسته 

امروز صبح مال خودم رتبه اول داشت حس ششم

الان اینیکی شده سوم