2777
2789
عنوان

امروز دوباره با آرشام کلاس داشتم اما🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خودش، دیدیش؟

تو رمانها راجع بهش خوندم ولی ندبدمش😃😃😃

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2805
هیکل ورزشکاری و تیشرت جذب سفیدموهای لختش هم تو پیشونیش میریزه

اه دقیقن همینه🤝👌👌👌

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
همه با آرشام خاطره دارن به نظرم لاشیه😂حالا از من گفتن بودهر چقدم پولدار باشه چه فایده که خیانت کار ...

اون دختر  لوس داییش که هی خودش میچسپون۶ به آرشام و عشوه شتری میاد

ولی آرشام چشم و دلش فقط پی یکیه

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
آهان تو ام مث من رویا پردازی میکنی؟

آره یه چیز ببینم تموم😂 اولاش که تاپیک زدم درباره آرشام اصلا آرشامی نبود بعد هفته پیش یه آرشام داشتیم تو یه کلاس. دیگه هر وقت میخوام ذهنم از یه چیزی پاک کنم تایپیک میزنم راجبش

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
ماشینشم مدل بالااز بالای عینک آفتابی هم ریز ریز آدمو نگاه کنه😂

😅😅😅نه نگاه نمیکنه چون نگاه همه سمت اونه😍😍😍😂😂😂😂

2810