2777
2789

سلام من کارشناسی بیوتکنولوژی دارم و سابقه دو سال کار در آزمایشگاه ژنتیک و تعیین جنسیت و ای یو آی دارم ، میتونم در زمینه ی بارداری و جنسیت جنین خیلی به شما و نی نی دلبندتون کمک کنم 

من میخوام اقدام کنم واسه پسر

یه دختر 2 سال و نیمه دارم

میتونین راهنماییم کنید؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام اقدام کنم واسه پسریه دختر 2 سال و نیمه دارممیتونین راهنماییم کنید؟

عزیزم من دخترم آلرزی شدید داره هرچی هم دکتر بردم و لوزشو عمل کردیم و دارو و اسپری استفاده میکنه تاثیری نداره و دوباره سرفه هاش شروع میشه من مشاوره هام بالای یه تومن هست ولی نذر کردم اگه با دارو گیاهی دخترم نتیجه بگیره فقط و فقط با ۲۹۹ تومن مشاوره ی کامل کامل بدم 

سلام چقد خوووب😍امکانش هست آخرین تاپیکم رو ببینی ؟جواب آنومالی گذاشتم کسی کمک نکردممنونم

عزیزم جای نگرانی نیست معمولا بین ۱۶ تا ۲۴ هفتگی این کیست تو مغز بعصی از جنین ها هست ومعمولا تا ۲۸ هفتگی از بین میره نگران نباش 

چون وقتی میخوام برم چیزی بردارم نزدیکم تنبلی میکنم بلدبشم

عزیرم تو چهاردست و پا خدای نکرده امکان سقط جنین یا پاره شدن کیسه ی آب زیاد هست، پس دیگه این کارو نکن هم برای سلامت خودت هم نی نی عزیزت