2777
2789
عنوان

پسر بالای چهل سال دارید مجرد باشه اطرافتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه آدم میترسه حرف بزنه انگار داره اصرار نظامی فاش میکنهیه نیاز طبیعیه دیگه

پس یا نگو 

یا نگو

😕

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
2805
نه معتاد نیست به شدت تنبل و تن پروره هیچ کاری نکرده تا الان تو زندگیش بعد یه عده میان دفاع میکنن فاز ...

برای همه کار نیست خیلی ها فقط ظاهرا دارن کار میکنن 

به این راحتی ها نیست که شما میگی 

چرا حرف الکی میزنید و قضاوت میکنید! اگر بخاطر پول بود ۱۰ سال پیش بیرونش میکردن ولی کسی کاری باهاش ند ...

اتفاقا همیشه رزق و روزی همچین افرادی هم همیشه هست

هرچی آدم تن پرور دیدم یه جوری پول و خرجیشم رسیده براش

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مگه میتونید بیرون کنید ؟؟چقدر بی رحمی یا خدا هر چی باشه عموته

میگه بخاطر پوله میگم ۱۰ ساله اونجا نشسته خرجشم دارن میدن چرا منظورمو متوجه نمیشید؟من دارم میگم باید خودشو جمع میکرد تا این سن نه که سربار باشه

نه پدر بزرگ مادربزرگم ۱۰ ساله فوت کردن این اونجا نشسته خرجشم بقیه میدن

عزیزم نصف ملت بیکارن مگه چقدر کارمند و کارگر و کار آفرین داریم 

گناه داره راجبش بد نگو 

پدر مادرشم از دست داده شما باید حامیش باشید نه که دشمنش بشید 

اون ساختنونم  براتون میمونه جایی نمیره که 

2810