خب کی فوت شده تا جایی که من میدونم کسی رو راه نمیدن داخل غسالخانه بعدش هم شیشه داره حالا غسال بیاد سوال هم بپرسه حالا لوازم آرایش چه مارکی بوده تا اون موقع پاک نشده من توی عروسیم تا شب همش محو شد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قربونت برم خدا اگه واقعیه یه مرد هر چی کثافت کاری کنه همیچین داستان هایی براش نیست ولی امان از زن ود ...
واقعی باشه یا ن مطمعن باش جواب میبینن. شهر ما ی مرده با ی زن شوهر دلر ریخته رو هم شوهرش ک فهمیده اومده نرده رو برده ی جا دار زده بعد مدتها تازه جنازش پیداشده . بفرما اینم نتیحه ی مرد
تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا . صوغرام رفیق کوبرا ✋ چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...
خب کی فوت شده تا جایی که من میدونم کسی رو راه نمیدن داخل غسالخانه بعدش هم شیشه داره حالا غسال بیاد ...
ن من خالم بالا سر جنازه ی مادرشوهرش رفت
بعد خدایی استارتر از کجا بدونه مارک لوازم ارایشش چی بوده
اصل مطلب اینه رستگار شوید.
پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره. اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست . اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه . اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره . اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه. اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن. اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍