2777
2789
عنوان

جشن تولد دختری ک ب غسالخانه ختم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 66 پست

لایکم کنید

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرای جشن تولد دختره ک تولدشه میگ بریم بگردیم تو شهر . همه سوار ماشیناشون میشن و بوق و رقص وسط هیابون و .... مست مست بودن دختر و پسر خنده هایی از ته دلی ک انگار غمی وجود نداره ولی یهو اون ماشینی ک دختره ک تولدشه توشه تصادف میکنه و اینا ک مستن با صدای وحشتناک ماشین یکم مستی از سرشون میپره و اون ماشین و سرنشیناش همه میمیرن.فرداش ک دختره رو تخت

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

2805

بگو دیگه🥲🥲🥲

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
اخرای جشن تولد دختره ک تولدشه میگ بریم بگردیم تو شهر . همه سوار ماشیناشون میشن و بوق و رقص وسط هیابو ...

خدارحتمشون کنه از گناه همهی ما وهمه ی رفتگان بگذره وه گاهی این دنیا رو خیلی دائمی میبینیم

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

رو تخت غسالخونس غسال ک میاد بشورتش میبینه عه این چرا اینجوریه صورتش از رفیقش میپرسه این تو خونه بوده با این همه ارایش رفیقه هم میگه ن تولدش بوده . خلاصه غسال با کیسه میفته ب جوندصورتش و یجوری میسابه ک اگ دختره زمانی ک زتده بود اینجوری یا حتا اروم تر صورتشو کسی دست میکشید دادش ب هوا میرفت ک جاش موند 

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

بعد غسال میره سراغ انگشتاش میبینه لاک زده با سنگ پا میفته ب جون ناخناش . با سنگ پا میکشه رو ناخناش ک لاک و پاک کنه 😭

اون دختر اگ زنده بود اینجوری لاکاشو پاک نمیکرد ک

2810