2777
2789
عنوان

رنگ رژ و لاکم با ماشینم سته💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 41 پست
اوه ارشام کثافت دیشب چیکار کرد ارشام: باید خفه بشی و برام کار کنی وگرنه ولت میکنمیه عقد سوری میکنیم ...

رفتم تو پیست رقص و اتفاقی یه پسر اومد کمرمو گرفت

تا ارشام دید چشماشو خون گرفت اومد یقه پسره رو گرفت تا میخورد زدش بعدش بازومو گرفت کشون کشون برد سمت ماشین

اوه ارشام کثافت دیشب چیکار کرد ارشام: باید خفه بشی و برام کار کنی وگرنه ولت میکنمیه عقد سوری میکنیم ...

حالا ادامش بگم:

صبح با دستای مشت کرده و دندونای جفت شده 

تو صورتم غرید توله سگ به چه اجازه ای این کارو کردی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتم تو پیست رقص و اتفاقی یه پسر اومد کمرمو گرفتتا ارشام دید چشماشو خون گرفت اومد یقه پسره رو گرفت ت ...

و با دندونای جفت شده و رگ های بیرون زده محکم موهامو گرفت و تو ماشین ترتیبمو داد🤣😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
2805
صدای هق هق گریه هام براش مهم نبود و به کار خودش ادامه میداد😭😂

وای😂😂 من دیگه کم اوردم😂😂

بعد از چند دقیقه بیهوش شدم و تو خونه بیدار شدم بهم آب پرتقال داد.

دستام و مشت کردم و با تمام توانم به سینش مشت میزدم و اشک میریختم

دستام و گرفت و من تو آغوشش کشید

سرم روی سینش گذاشتم و عطرش به ریه هام کشیدم

گفت هیس آروم باش عزیزم من کنارتم

تمام ناراحتی و غصه هام از بین رفت

اون تمام چیزیه که من میخوام 

خیلی وقت بود دلم آغوشش میخواست

‌....

ادامه رمان پولیه پول بدین

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
😂😂😂رمانعلی شدیمبراش جیگرم میخرید چون ازش خون زیادی رفته بود

وای اره

بعد عرض کن حالت تهوع می‌گرفت و بله باردار بود 

وای ارهبعد عرض کن حالت تهوع می‌گرفت و بله باردار بود

فرض*