2777
2789
عنوان

فک میکنم شاید باهام مشکل دارن تو دانشگاه بعضیا

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 24 پست
اینا حسودیشون میشه ک اینجوری میکنن

بزار تا فیها خالدونشون بسوزه

وقتی اخر ترم شد تو جزوه گرفتن و درسا موندن اونموقع چهرشون دیدن داره😂

ادمی با اصالت باشه سرشو میندازه پایین میره میاد سرش تو کار خودشه اهمیت نمیده کی چی میگه

وگرنه از اینا مشخصه واسه درس نیومدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
به نظر من حق دارن چرا باید یه دختر دانشجو به جای توضیح بگه توضی؟ یا به جای اشتباه بگه اشتبا؟

الان حرف تو چه ربطی به مسئله این دختر داره؟

شاید اشتباه تایپی باشه اگر بخوایم همه چیو بهم وصل کنیم شما هم جمله بندیت اشتباهه اول برو یه دور فارسی رو بخون جای فاعل و فعل رو یاد بگیر بعد بیا نظر بده

به جای راهنمایی طرف میاین نمک رو زخم میشی؟

من که نمی بخشم. به نظر من بهتره یه کم رو سوادت کار کنی

خداشفات بده حاجی 😂🤦🏻‍♀️😐 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
از نظر نگارشی و املایی که مشکلی نداره. اگر هم که داره شما بفرمایید من حتما قبول می کنم

اینجوری قبول نیس ک خانوم معلم باید قشنگ کتابی حرف بزنی جا ویرگول و.. هم رعایت کنی 😂 🤦🏻‍♀️ 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
یه کم شک داشتم حق با هم کلاسی هاته. الان مطمئن شدم

اعه خانم معلم از شما بعیده ها باید همکلاسی هایت می‌نوشتی😅😂