بعضی دخترا حس بدی میگیرم ازشون و حسمم درسته، مثلا ی چیزی بشه سریع میخان مسخرم کنن هرچی بشه ، ی بار پا تخته رفتم داوطلبی با اینکه بقیه هم توضی نمیدن اما میگفتن چرا توضی نمیده، یا مثلا ی چیزو اشتبا بگم با اینکه همه شونم اشتبا میگن اما اون چیز اشتبا رو پچ پچ پیش هم میگن .. درسته حسم مگه نه؟ اصلا از نگاهاشونم حتی بدم میاد
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من حق دارن چرا باید یه دختر دانشجو به جای توضیح بگه توضی؟ یا به جای اشتباه بگه اشتبا؟
الان حرف تو چه ربطی به مسئله این دختر داره؟
شاید اشتباه تایپی باشه اگر بخوایم همه چیو بهم وصل کنیم شما هم جمله بندیت اشتباهه اول برو یه دور فارسی رو بخون جای فاعل و فعل رو یاد بگیر بعد بیا نظر بده
من که نمی بخشم. به نظر من بهتره یه کم رو سوادت کار کنی
خداشفات بده حاجی 😂🤦🏻♀️😐
تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ، مرگــ پایان میدهد یکـ روز این کابوس را 🙃 بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا شرف دارد ! لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب مینویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
از نظر نگارشی و املایی که مشکلی نداره. اگر هم که داره شما بفرمایید من حتما قبول می کنم
اینجوری قبول نیس ک خانوم معلم باید قشنگ کتابی حرف بزنی جا ویرگول و.. هم رعایت کنی 😂 🤦🏻♀️
یه کم شک داشتم حق با هم کلاسی هاته. الان مطمئن شدم
اعه خانم معلم از شما بعیده ها باید همکلاسی هایت مینوشتی😅😂