2777
2789
عنوان

با خانواده شوهری که سر زده میان خونتون چیکار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 27 پست

من فامیلام چون دور هستن تو این دوسال دو سه بار بیشتر نیومدن خانواده همسرم معمولا خواهر شوهر بزرگم و پدر شوهرم میان یک یا دوساعت بهشون سر میزنن و برای فردا ناهار یا شام دعوتشون میکنن بنظر من وقتی خانواده عروس میان نباید خانواده شوهر برن خونه پسرش اگر از جای دور میان ب رسم ادب و احترام باید سر بزنند و دعوت کنند

یه بار دوستم مارو ناهار دعوت کرد 

مادرشوهرش فهمید 

دست دختراش وعروساش رو گرفته بودوپاشده بود اومده بود خونه دوستم به ناهار😂😂بعدم با دوستم کلی دعوا کرده بود که دوستات رو دعوت کردی وال وبل 

من دیر رسیدم ولی دوستایی که اونجا بودن حسابی بهشون برخورده بود.و جالب اینکه مادرشوهر دوستم رفته بود جلو مادر شوهر منو گرفته بود که عروست اومده ناهار خونه پسر من شوهرش میدونه😂😂😂

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بار دوستم مارو ناهار دعوت کرد مادرشوهرش فهمید دست دختراش وعروساش رو گرفته بودوپاشده بود اومده بود ...

عجب مادرشوهر فتنه ای بوده!!

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
2805

گفت نیاید؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

یه بار دوستم مارو ناهار دعوت کرد مادرشوهرش فهمید دست دختراش وعروساش رو گرفته بودوپاشده بود اومده بود ...

حالا می گیم مادرشوهره بدجنس بوده ، دخترها و جاری هاش دیگه چقدر علاف و خاله زنک بودن

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
حالا می گیم مادرشوهره بدجنس بوده ، دخترها و جاری هاش دیگه چقدر علاف و خاله زنک بودن

بنده خدا ها چه خبر داشتن گفته بریم فلان جا جمع شیم ایناهم پاشدن اومدن 😂😂

😐😐😐

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

مادرشوهرت باید میگفت چطور؟مگه پسرت مشکل اخلاقی ای چیزی داره؟ البته ببخشید اینجوری میگما ولی مادرشوهرت باید دهنشو می بست

وای خدا چقدر بعضیا بیشعورن چه کنیم با این آدمها

خونه داداشم نزدیک خونه مامانم ایناس میخواستم برم بچه اش رو بیارم با بچه ام بازی کنن معمولا بچه رو میذاره پیشمون

دیدم مهموناشون اومدن نرفتم گفتم مزاحم نشم 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
مادرشوهرت باید میگفت چطور؟مگه پسرت مشکل اخلاقی ای چیزی داره؟ البته ببخشید اینجوری میگما ولی مادرشوهر ...

همه که مثل شما فهمیده نیستن عزیزم 

نه بنده خدا مادرشوهرم خبر نداشته بود که اصلا جریان چی بوده 

بعد اومد برام تعریف کرد 

خودم از خجالتش در اومدم .

همه که مثل شما فهمیده نیستن عزیزم نه بنده خدا مادرشوهرم خبر نداشته بود که اصلا جریان چی بوده بعد اوم ...

خوب کردی