2777
2789
عنوان

به مامان بابام گفتم چرا منه گاو رو به دنیا آوردید 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید این حرف بیشتر حالشونو بده می‌کنه کلا امیدشو به درسم از دست میده فکر می‌کنه زشته چرا باید درس ...

هر زنی نیاز داره از نظر اجتماعی مالی مستقل باشه فرقی نداره زشت باشه زیبا باشه 

ایشونم تو سنی هست که باید برای ایندش بجنگه 

بااین افکار فقط خودش ازار میبنه

حداقل با تلاش کردن و مستقل شدن میتونه مشکلاتی که اذیتش میکنند رفع کنه 

من تایپ قبلی این عزیز خوندم مشکلات داشت قابل رفع هستن

برای حلشون باید از نظر مالی مستقل بشه

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...

2805
هر زنی نیاز داره از نظر اجتماعی مالی مستقل باشه فرقی نداره زشت باشه زیبا باشه ایشونم تو سنی هست که ب ...

من تجربه گر این اتفاقات بودم تو دوستان حتی تو خودم مخاطب  وقتی شما مخاطب و از موضوع اصلی می‌فرستید به یک موضوع دیگه واقعا درونش آتیش میشه با خودش فکر می‌کنه  که واقعا زشته  بهترین جمله  در این مواقع پاسخ درسته مثلا بگی عزیزم خوشگلی  ابرو هاتو تتو کنی خوشگلتر میشی ها ما تو مخاطبو سوق بدی به طرف تحصیل  واقعا قلبش می‌شکنه فکر می‌کنه زشته 

باتو نبودم اره اصن من با همه شوخی دارم حوصله بی جنبه هایی مثل تورو ندارم

یکم انسانیت تو وجودت بغلطه به جای همدردی دادن راه چاره   انرژی منفی ندی 

حآلا هم من باشما کاری ندارم فقط گفتم مقدمات آینده رو هم ببینید یه روز خدای نکرده تجربه گر این موارد میشید ها ولی خدا نکنه

من تجربه گر این اتفاقات بودم تو دوستان حتی تو خودم مخاطب وقتی شما مخاطب و از موضوع اصلی می‌فرستید ب ...

تجربه شخصی خودم بود من همچین روزا تجربه کردم

اما تلاش کردم به جای برسم مشکلی قابل رفع رو رفع کنم

من دندونام مشکل داشت این مشکل قابل رفع بود اما از لحاظ مالی تو اون سن نمینونستم جهت رفع مشکلاتم کاری کنم

اولین قدم تلاش کردم درس خوندم شاغل شدم

الان با حقوق میگیرم دارم مشکلم حل میکنم جلسات دندون پزشکی میرم

اما من تو اون سن تلاش  نمیکردم درس نمیخوندم امروز  نمیتونستم کاری کنم

این عزیزم داره از لحاظ روحی اذیت میشه چیزی قابل رفع باید برای ورژن بهتر شدنش بخاطر حال روحیشم تلاش کنه

من یادمه همه میگفتن دندونات خوبه فلان اما خودم می دیدم کج کوله می دیدم مشکل دارند

تجربه شخصی خودم بود من همچین روزا تجربه کردماما تلاش کردم به جای برسم مشکلی قابل رفع رو رفع کنممن دن ...

بخاطر اتفاقات پیش آمده برای شما متاسفم درست  ولی به ایشون  یه خانمی مثل اون خانم بالایی یه حرفی زده به شوخی احتمالا الآنم واسواس فکریش تا به الان همراهشه فکر می‌کنه زشته روانپزشک  بره بهتره براش

بخاطر اتفاقات پیش آمده برای شما متاسفم درست ولی به ایشون یه خانمی مثل اون خانم بالایی یه حرفی زده ...

این حرفا نباید ادم ضعیف تر کنه بلکه بایدم اهرم بشه برای تلاش کردن برای تغییر شرایط فعلی

درک میکنم امروز چقدر اذیت از حرفا از واکنشا از جامعه 

اما روزای خوب میاد

من یادمه دوستم از خانواده فقیر بودخیلی فقیر مشکلات زیادی داشت 

اما یادمه میگفت تنها کسی میتونی من نجات بده از شرایط فعلی خودمم تلاش کرد کتابای بقیه میگفت میخوند تو بدترین شرایط تلاش کرد امروز خدا هر مرتبه شکر یه پزشک موفق داره میشه

این عزیزم نباید اجازه بده حرفای دیگران روش تاثیر بزاره 

در دهن مردم نمیشه بست هر جوری باشی یه حرفی میزنن

یکم انسانیت تو وجودت بغلطه به جای همدردی دادن راه چاره انرژی منفی ندی حآلا هم من باشما کاری ندارم ...

من ک ب یورمم نیس چون خوشگلم توعم مارو ول کن یجوری حرف میزنه انگار پیغمبره جم کن ریپ اصلا نزن 👌نمیخام عراجیفتو بشنوم 

👌

من ک ب یورمم نیس چون خوشگلم توعم مارو ول کن یجوری حرف میزنه انگار پیغمبره جم کن ریپ اصلا نزن 👌نمیخا ...

😂😂 می‌خوام ببینم تو اینده چجوری میخوای اینو پیدا کنی معذرت خواهی کنی   زمان همه چیزو درست می‌کنه بچرخ تا بچرخیم حالا دیگه شما ریپ نزن.