2777
2789
عنوان

به مامان بابام گفتم چرا منه گاو رو به دنیا آوردید 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 41 پست

این حسای تو این سن طبیعی هست عزیزم

سنت که بالا تر رفت  برای ورژن بهتر شدنت تلاش کن

هر چند من عقیده دارم ادم زشت وجود نداره هر کسی زیبای خاص خودش داره بی شک تو هم کلی زیبای داری اما نمیبنشون 

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...

عزیزم اسم کاربریت ازش نتیجه گرفتی؟

هنوز نخوندم کتابش رو کامل درگیر امتحانات دانشگام

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
هنوز نخوندم کتابش رو کامل درگیر امتحانات دانشگام

من خوندم زیادم گفتم اما نتیجه ای نداد شاید علمش ندارم نمیدونم

خدایا نذار ناامید بشم ازت باور دارم که هستی لطفا معجزه ات نشونم بده ❤️

تو مدرسه منم بخاطر پوستم که سبزه بود مسخره میشدم البته بیرون هم همینطور از دوران مدرسه متنفرم حالم از فرهنگ بدی که داریم تو ایران بهم میخوره آدم این چیزا دست خودش نبوده که بخاد مسخره بشه

من خوندم زیادم گفتم اما نتیجه ای نداد شاید علمش ندارم نمیدونم

باید باورش کنی 

من یه بار نصفه و نیمه انجامش دادم و واقعا تاثیرش رو توی زندگیم دیدم باید باورش کنی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

وقتی خودت حس نسبت به خودت ترحمه چطور توقع داری بقیه بهت ترحم نکنن؟ وقتی به خودت گاو میگی چطور توقع داری بقیه بهت توهین نکنن یا بهت احترام بزارن باورم نمیشه چقد میتونی دل سنگ باشی که به خودت بگی زشت چطور روت میشه تو آینده به خودت نگا کنی وقتی بدترین اوصافو به خودت نسبت میدی خواهرم اعتماد بنفس از بیرون نگیر از درون بگیر ی چیزی هم بهت بگم خودت دنبال ترحمی وقتی اومدی تایپک زدی این حرفارو زدی خاستی بهت ترحم کنن شاید حرفام یکم سنگین باشن برات ولی عزیزدلم لطفا به خودت بیا من دارم واقعیت هارو بهت میگم تا زمانی که حست نسبت به خودت بد باشه زندگیت جهنم میشه من این دورانو گذروندم میدونم چه حسی داری

عزیز جان سعی کن تمرکزت بزاری رو اینکه ادم موفق بشی

هم از لحاظ مالی هم جایگاه اجتماعی برای خودت کسی بشی

وقتی درامد داشته باشی میتونی چیزی از نظر خودت زشت رو رفع کنی 

کتاب اول عاشق خودت باش اثر مارک رکلاو هم وقت کردی بخون

این کتاب توی بالا بردن اعتماد بنفست کمکت میکنه

تو خودت رو داری و این به شدت کافیست...

وقتی تربیت خانوادگی نداری شخصیت حرف زدن نداری میای با یه حرف میزنی تو ذوق حال یه بنده خدا خدا ازت ن ...

کسی باتو نبود مثل پیرزنا اومدی نفرین میکنی اون خودش گفت من زشتم منم ب شووخی گفتم اره تو زشتی با اسی بودم لازم نکره ترحم کنی میبینی ک خوشش نمیاد نریپ 👌

👌

عزیز جان سعی کن تمرکزت بزاری رو اینکه ادم موفق بشیهم از لحاظ مالی هم جایگاه اجتماعی برای خودت کسی بش ...

ببخشید این حرف بیشتر حالشونو بده می‌کنه  کلا امیدشو به درسم از دست میده فکر می‌کنه زشته چرا باید درس بخونه وموفقعیت هم براش هیچ معنایی نداره فکر های از این قبیل 

2810