2777
2789
عنوان

یه خوابی دیدم از حرص سردرد گرفتم😑

128 بازدید | 13 پست

خواب دیدم باخواهرم داریم میریم زیارت یهو خواستگارم که خیلی وقت پیش ردش کردم سرراهمون سبز میشه و گیرمیده که بیاید برسونمتون منم سوار نمیشم تااینکه عمومو میبینم باخودم میگم اگر الان مارو اینجا ببینه باخودش فکر اشتباه میکنه مجبوری سوار میشم که در آخر عموم مارو میبینه زن عموم پیاده میشه میگه مبارکه منم حرص میخوردم شدید

ازاون خوابای خنده دار و حرص درار بود😂😭

حالا بنظرتون تعبیرداره😁

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
افتضاح بود الان باسر درد باید برم دانشگاه😂

دیگه پیش اومد ولی بخاطر یه خواب بیشتر از این اوقات خودتو تلخ نکن، از همین لحظه پاشو به تمام کارایی که در طول امروز باید انجام بدی برس اونم با یه حال خوب و انرژیِ کاملاً مثبت تا روزت از این لحظه به بعد قشنگ سپری بشه😍🩷

چمیدونم، یه بارم واسه ما بشه.

من که از  وضعیت خواستگارتون اطلاعی ندارم

ولی شاید یک هشدار باشه که الکی ردشون نکنید، شاید نکته مثبتی هم داشته.

البته خودمن کلا با مسئله ازدواج مشکل دارم، میگم یا همه  چیزبا احترام ومحبت دو طرفه باشه، یا کلا کنسله

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
دیگه پیش اومد ولی بخاطر یه خواب بیشتر از این اوقات خودتو تلخ نکن، از همین لحظه پاشو به تمام کارایی ک ...

ممنون عزیزم بابت انرژی خوبتون😍💗

من که از وضعیت خواستگارتون اطلاعی ندارمولی شاید یک هشدار باشه که الکی ردشون نکنید، شاید نکته مثبتی ...

ازهرنظر خوب بود بجز ظاهر که البته ظاهر برای من خیلی مهمه.

ازهرنظر خوب بود بجز ظاهر که البته ظاهر برای من خیلی مهمه.

ظاهر را رها کن رها

گیر یک بدش میفتی بعد میگی کاش همون را قبول میکردم.

خوشگل ها هم خیلی زود پیر میشن یا تو زحمت کچل وزشت میشن.

وقتی تو خیابون میچرخی، یک نیم نگاهی به مردها بنداز، اکثریت زشتن،ولی سرپرست خانواده هستند وزحمتکش.

افکار بچگانه را دور بریز.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.