دختره ۱۸سالشه میخواد با یکی ازدواج کنه۳۵سالشه بعد یه دوست پسر ۳۸ساله هم داشت و انگار رابطه هم داشتن اختلاف سنی موج میزنه تازه اینی که میخواد دختره باهاش ازدواج کنه خانوادش خیلی خیلی مذهبین انگار دختره پوشش آزاده به نظرتون این ازدواج درسته ؟
تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زدهام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اصلا اختلاف بالی ۵ رو نمیتونم درک کنم نهایتا ۶ سال دیگه
تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
هرکسی شرایطش متفاوته و مشاوره و متخصص میتونه بگه درسته یانهمنو شوهرم از نظر مذهب توی یه طبقه هستیم ا ...
چرا عزیزم؟
تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود