2777
2789
عنوان

بیایید از سختی هام بگم امیدوار بشید به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 36 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آخه چطور میشه یک مرد با اون اخلاق و تربیت و بزرگ شد تو اون خانواده و اون همه سال سکوت و زجر دادن یکد ...

از وقتی خونمونو جدا کردیم آدم شد، شمام اگه قصد توهین یا تهمت داری لطفا از تایپیک برید بیرون. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

زندگی من از سیندرلا اوضاعش وخیم تر بود، اگه باور نمیکنید نکنید دوستان چون. شما همیشه خوشبخت بودید و مث من بدبختی رو تجربه نکردین ممکنم هست فک کنید همچین چیزایی فقط تو رمان هاس

درخواست دوستی نده ممنون❤

خونه جدا داشتیم منم نگفتم خرید برام منظورم اینه دیگه خونه خودمون زندگی کردیم.

واقعا خیلی سختی کشیدی خیلی

واقعا ادم قوی ای هستی که تونستی تحمل کنی این چیزارو

من جای ت بودم چندنفرو این وسط میکشتم اگ میدیدم اینجوری حقم داره خورده میشه

خداروشکر که خدا جواب صبرتو داد و زندگیتو خوب کرد❤

شوهرت اون موقع همیشه بد بود؟اصلا علت بد بودن خواهرشوهر و مادرشوهرت چی بود؟

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
واقعا خیلی سختی کشیدی خیلیواقعا ادم قوی ای هستی که تونستی تحمل کنی این چیزارومن جای ت بودم چندنفرو ا ...

شوهرم اون موقع فقط۱۸ سالش بود خیلی عقل خامی داشت، شوهرم دوره عقد خیلی ذوق داشت ولی اونا ذوقشو تو وجودش کشتن... 

با این حال من دوسش داشتم برای همین به اون زندگی سگی که برام ساخته بودن پایان دادم. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

شوهرم اون موقع فقط۱۸ سالش بود خیلی عقل خامی داشت، شوهرم دوره عقد خیلی ذوق داشت ولی اونا ذوقشو تو وجو ...

هعیییی باز خوبه همه چی درست شد

چرا اینقدر اونا باهات بدرفتاری میکردن؟؟ 

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است

برا کسایی که زندگی مرفهی دارن شبیه رماناست ولی من همین ضربه زو اژ خانواده خوردم مادرم موهامو حوری میکشید الان ریزش مو دارم رفتارای مادر شوهرت رفتار مادرمو برام تداعی کرد 

برات آرزوی صبز میکنم

هعیییی باز خوبه همه چی درست شدچرا اینقدر اونا باهات بدرفتاری میکردن؟؟

واقعا نمیدونم عقده ای بودن، حتی وقتی قهر کردم با فامیلشون اومدن که مثلا منو ببرن، فامیلاشونم میگفتن که ما رفتارشونو میدونیم، شوهرم یه برادر ناتنی داره اسمش غلامه اسم زنش شهناز، اونوقت میگف که وقتی پدرمون رحمت خدا رفته سر نامادریمون که میشه مادر شوهر من بودیم انقد شهناز و اذیت میکرده که شب تار از پنجره فرار میکرده بیچاره یا چون تپل بوده شهناز مادر شوهرم بهش میگفته دسته قابلمه و اونم حتی ازار میداده چه برسه به من که عروس بودم... 

درخواست دوستی نده ممنون❤

2810