2777
2789
عنوان

بیایید از سختی هام بگم امیدوار بشید به زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 36 پست
برا کسایی که زندگی مرفهی دارن شبیه رماناست ولی من همین ضربه زو اژ خانواده خوردم مادرم موهامو حوری می ...

خداروشکر الان زندگی نرمال و خوبی دارم ولی بازم تاثیراتی روی رفتارام داره

درخواست دوستی نده ممنون❤

واقعا نمیدونم عقده ای بودن، حتی وقتی قهر کردم با فامیلشون اومدن که مثلا منو ببرن، فامیلاشونم میگفتن ...

اونا خودشونم بدبخت بودن

احتمالا مادرشوهرت شوهر خوبی نداشته و ازش ی بیمار روانی ساخته

همینطور خواهرشوهرات، احتمالا پدر خوبی نداشتن، البته من این حدسو میزنم، اینا بیمار روانی بودن

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا خودشونم بدبخت بودناحتمالا مادرشوهرت شوهر خوبی نداشته و ازش ی بیمار روانی ساختههمینطور خواهرشوهر ...

اره درسته دقیقا همینطوره اون موقع هم مرد سالاری بوده. 

مادر شوهرم قبلا یه ازدواج ناموفق داشته که وقتی بچش میاد دنیا مادر شوهرش حتی نمیزاره شیر بزاره دهن بچش بچرو ازش میگیرن اسم بچه ه هم حامد میزارن. بعد یه روز حامد و زنش اومدن در خونه مادرشوهرم اینا مادرشوهرم برگشن گف این چه زنیه که گرفتی بیوه س و فلان فلان و انقد سلیطه بازی در اورد که پسر و زن بیچارش فرار کردن. پسره هم معتاد بود و باباش یعنی شوهر سابق مادر شوهرم با یکی از فامیل های مادرشوهرم اینا فامیل مشترک بودن به اسم ماه دولت

درخواست دوستی نده ممنون❤

2805

اصلا من مادر شوهرم منو تو روضه میبینه،  من هی کمک میکردم منو میبینه خوشش میاد، پاشنه در خونه داداش بزرگم بهمن و درمیاره تا منو بهشون میدن اونوقت انقدر غذابم میدادن و میگفتن شوهرت دوس دختر داشته قبلا و منو اذیت میکردن و منو کلفت خودشون خطاب میکردن و غرورمو واقعا له میکردن. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

پس همین بوده. هعی دنیا...... 💔

واقعا من اون موقع احساس میکردم بدبخت ترین آدم دنیام:) 

خوشبختانه خداجوابشو داد و سرطان گرف نه ماه پیش مرد و این است کارما:))) 

درخواست دوستی نده ممنون❤

واقعا من اون موقع احساس میکردم بدبخت ترین آدم دنیام:) خوشبختانه خداجوابشو داد و سرطان گرف نه ماه پیش ...

ان شاءالله همیشه از این به بعد خوشی ببینی واقعا سختی کشیدی ❤ چیزایی ک گفتی کمتر کسی میتونه تحمل کنه واقعا

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است