2777
2789
عنوان

نمیخوام خواهرم ک تازه زایمان کرده بیاد خونه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 5511 بازدید | 206 پست
چقدر حرف میزنی

@niniyar_2    

@niniyar_3    

عزیزم ایشون نمیدونم چرا همه جا بیخود و بی جهت ریپلای میکنه…ظاهرا برای شخصیت خودش هیچ ارزشی قائل نیست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیزههههههههههههههههههههمن حس بدی ازش میگیرمخیلی بدههمش می‌خواد حرف بزنهنگا کنهزل میزنه فقط

وقتی بهت زل میزنه دست کن تو دماغت😆

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
2805
@niniyar_2 @niniyar_3 عزیزم ایشون نمیدونم چرا همه جا بیخود و بی جهت ریپلای میکنه…ظاهرا برای شخصیت ...

عزیزم شما به پدر من توهین کردی خجالت نکشیدی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

۱۰ روز اول میمونه خونه خودشبعد حدود دو هفته میره خونه مامانشبعدشم مادر شوهرش تا چهل بچه دربیادالبته ...

من فقط اون قسمت ده روز اول رو دیده بودم ، بقیه ش رو اطلاع ندارم. 

حالا اگر خانم دو هفته خونه مادرش بمونه ، سخت نمیشه ولی در مورد خواهر استارتر که میخواد کل 40 روز رو بمونه ، واقعا زیاده. 

گفتم که به وقتش خبر این اکانتت هم به دستم رسیده فقط آماده باش 🤫@دختر_قهوه_فروش @مامان_پسرکوچولو ...

باشه عزیزم من به شدت منتظرم😃

خدا همتون دسته جمعی شفا بده انشاالله

عین کوچولوها دوست و رفیق جمع میکنه😐🤣🤣🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من وقتی زایمان کردم ۲۰ روزرفتم خونه مامانم از فکر اینکه خواهرم همچین فکرایی کرده باشه حالم به هم میخ ...

حتما کرده

خودت تحمل میکنی؟؟؟؟؟

ی سوال 

خواهرت بیاد ۲۰ روز خونه تو بمونه تحمل میکنی؟؟؟؟؟؟

دقیقا چرا موقعیت سخت پشت من نبود؟؟؟؟؟من چرا پشتش باسم

شما لازم نیست پشتش وایسید. پدر مادرت ابن کارو میکنن. اما این که چرا موقع نیاز شما پشتتون نبود رو نمیدونم اما بع چیزی که از شما میبینم ظاهرا پدرمادر تو روش تربیت بچه ها یه اشتباهی کردن که بچه هاشون هوای همو ندارن. تو همه خونواده ها مشکلات و اخدلاف سلیقه هست اما ابن همه ار نف ت از کسی که از گوشت وخونت هست عادی نیست. بهتره تو یه موقعیت ارومتر این مشکللت رو تو خونوادتون حل کنید

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

آها اینطوری که مهمان بیاد اره آدم اذیت میشه واقعا درک می‌کنم 

ما کسی خونمون نمیاد اوناهم واسه زایمان از شهر دیگه ای اومده بودن واسه همین اذیت نشدیم 

دیگه مهمون این چیزا باید بذارن بعد از اینکه رفتن خونه خودشون بیان 

اینطوری درست نیست

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
حتما کردهخودت تحمل میکنی؟؟؟؟؟ی سوال خواهرت بیاد ۲۰ روز خونه تو بمونه تحمل میکنی؟؟؟؟؟؟

خواهرمو رو چشمام میزارم عزیزم 

چند بار تا حالا خواهرم تابستون که تعطیل بوده اومده خونم مونده 

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

من یادم نمیاد به پدر کسی توهین کرده باشم

شما هم لطفا الکی جنجال به پا نکن

@niniyar_2    

@niniyar_3    

لطفا به این کاربر رسیدگی کنید…بارها منو هر تاپیکی دیده بیخود و بی جهت ریپلای کرده

شما لازم نیست پشتش وایسید. پدر مادرت ابن کارو میکنن. اما این که چرا موقع نیاز شما پشتتون نبود رو نمی ...

عزیزم 

کارهای خونه و کلفت شدن و من باید انجام بدم 

اجازه نمیدم مامانم که مربضه انجام بدم

من یادم نمیاد به پدر کسی توهین کرده باشم

شما هم لطفا الکی جنجال به پا نکن

@niniyar_2    

@niniyar_3    

لطفا به این کاربر رسیدگی کنید…بارها منو هر تاپیکی دیده بیخود و بی جهت ریپلای کرده

2810