2777
2789
عنوان

نمیخوام خواهرم ک تازه زایمان کرده بیاد خونه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 206 پست
خوب اون خونه خودش هم هستمن معذب میشم۴۰ روز باید تحملشون کنمپیش شوهر خواهرم لباس مناسب بپوشمبابا سخته

حق داره بیاد. ولی چهل روز خیلی زیاده 

لازم نیست چهل روز بمونه، خودش تحمل می کنه چهل روز جایی دیگه غیر از خونه ی خودش بمونه؟

شوهرش واقعا چهل روز میاد اونجا؟ مطمئنی؟ یعنی اینقدر بی حیاس؟ اگه آره که تو هم گند بزن به هیکلش ولی بعیده حتی چهار روزم بیادا

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این کجا برت استراحت کنه؟؟ خونه همسایه؟؟ متاهلاخونه خودشون که براخودشونه خونه بابا هم که حقشونه مجردا ...

هر زنی موقع زایمان نیاز به مراقبت و توجه داره همیشگی که نیست نهایت ده بیست روزه 

گاهی بی‌آنکه بفهمی در طولِ زمان آدم دیگری می‌شوی، بیشتر سکوت می‌کنی، دیرتر باور می‌کنی و کم‌تر می‌رنجی...
دقیقا همیشه میگفتم چقد بی کسم خواهر ندارمالان فهمیدم باید هزار بار خداروشکر کنم

دقیقا 

خیلی حس بدیه خواهرت پشت سرت اینجوری بگه 🥲💔

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨
2805
گفتم که به وقتش خبر این اکانتت هم به دستم رسیده فقط آماده باش 🤫@دختر_قهوه_فروش @مامان_پسرکوچولو ...

❤️❤️❤️❤️

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

شما قرار بود دست منو رو کنی چیشد عزیزم؟من منتظرم😃

چقدر حرف میزنی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

ضربه فنیش میکنیم 🤫

✅️

سلام چطوری اون پیرمرده همسایتون شکایت نکرد که؟مرخص شد؟به خیر گذشت؟

سلام عزیزم

والا ترخیصشو خبر ندارم چون از صبح با مامانم حرف نزدم

ولی حالش خوبه و خطر رد شده

بعید میدونم دیگه شر بشه و شکایت کشی راه بندازن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

ببین اگه خواهرت بدی کرده بهت در کت میکنم اصلا باهاش هم کلام نشو  تو روش نگا نکن هیچکاریم براش نکن که بدونه ازش خوشت نمیاد از اتاق تم بیرون نرو تا اونجایی که میتونی

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  
2810