2777
2789
عنوان

نمیخوام خواهرم ک تازه زایمان کرده بیاد خونه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 6238 بازدید | 206 پست
بحث‌کمک دادن نیستبحث اینه شب میمونهناهار میاد آقا قراره اینجا زندگی کنه و هیز و مسخره هست من ک بیرون ...

مگه مرده زایمان کرده که اونم میخواد بیاد پلاس شه اونجا 😭😟 کاش یکم درک داشت خواهرت 

از الان تسلیت میگم بهت😓

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سوال جواب بدین توروخدا خونه خودتون بمونید یا مادر نمیاد کمکتون؟؟ چرا سعی دارین بعد زایمان حتمااا ...

بله در حالت کلی خانمی که زایمان میکنه ، معمولا خونه خودش میمونه و اطرافیان برای کمک پیشش میرن.

مگر اینکه شرایط خاصی وجود داشته باشه. 

2805
یه سوال جواب بدین توروخدا خونه خودتون بمونید یا مادر نمیاد کمکتون؟؟ چرا سعی دارین بعد زایمان حتمااا ...

عزیزم من که بچه ندارم 

یکی از خواهرم مامانم رفت پیشش چون ایران نبود زن داداشام اومدن پیش مامانم ما مشکلی نداشتیم واقعاً 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نخیر عزیز دلمخونه خودش بمونه خودم میزم کمک می‌کنم

اوکی 

به نظرم با مامانت صحبت کن در این مورد

اصولا آقا داماد بهتره روزی چند ساعت فقط بیاد سر بزنه نکه مدام چتر بشه خونه شما 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

۴۰ روز خب زیاده ،لااقل ده روز بیاد و ده روز هم مامانت بره خونش بمونه ،ما رعایت میکنیم به داماد هم زیاد رو نمیدیم بیاد هر شب بمونه ،کی چی مثلا ,

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
بله در حالت کلی خانمی که زایمان میکنه ، معمولا خونه خودش میمونه و اطرافیان برای کمک پیشش میرن.مگر ای ...

۱۰ روز اول میمونه خونه خودش

بعد حدود دو هفته میره خونه مامانش

بعدشم مادر شوهرش تا چهل بچه دربیاد

البته من خونه مادر شوهرم نرفتم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
خوب عصر تا شب قراره بیادصبح سرکاره

ببین رو نده بهش

اخم کن

خودش کمتر آفتابی میشه

ببخشید اونم اینجا بود۳۰ سال بود اینجا بود کافی نیست براش؟؟؟؟؟؟؟

نه.. اونجا همیشه خونه پدرشه. خونواده تو سختسا پشت هم نباشن به چه دردی میخورن

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چ رسمیه اخه

معمولا این جوریه

از اینکه ۴۰ روز مداوم پیش شما بمونه که بهتره

این طوری فقط دو هفته خونه شماست

2810