2777
2789
عنوان

نمیخوام خواهرم ک تازه زایمان کرده بیاد خونه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 5233 بازدید | 204 پست

شوهرش شاید فقط بیاردش خودش بره بعدش 

سنگدل نباش گناه داره کی مراقبش باشه خونه خودش اخه 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خونه پدرته؟خونه پدر اونم هست.زشته نگو این حرفو ،خواهرتا

خوب اون خونه خودش هم هست

من معذب میشم

۴۰ روز باید تحملشون کنم

پیش شوهر خواهرم لباس مناسب بپوشم

بابا سخته

ببین خواهرت الان توشرایطیه ک نیاز داره ب کمک وحمایت خانوادش و ممکنه هرکوتاهی باعث ضربه روحی و آسیب ب خودش وبچش بشه اون ی تغییر وتحول بزرگ تو زندگیش ایجاد شده و باید همکاری کنید تاباهاش کناربیاد نوبت خودتم میشه

منم تازه زایمان کردم گناه داره کمکش کن خب

شما قرار بود دست منو رو کنی چیشد عزیزم؟

من منتظرم😃

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
2810