2777
2789
کجا هستی؟ منم یه سری کتاب دارم. من اصفهان هستم.

شیراز هستم عزیزم . 

جه کتابایی داری؟ چند قیمتن؟ شرایط پست کردن دارین؟

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
سلام من کتابامدبرا کنکور ۱۴۰۰ دروس تخصصی ها همشون هستن و درس ها تغییر زیادی نداره قیمت هم براش نمیزا ...

چه کتابایی داری عزیزم؟ من شیرازم شرایط پست داری؟

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه سال دوازدهم بخرم چی

مشکلی نیس ولی خوب سعی کن حداقل پی دی افا رو دانلود کنی‌ تا به طور کلی با مفهوم تست زنی اشنا شی

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا