2777
2789

این چ بدبختیه... من حتی اجازه ندارم لباس بندازم ماشین و مایع رو باید تا چند ماه نگه دارم .... شما هم شوهراتون گیر می دن؟ چیکار باید کنم آخه ؟؟؟ خیلی بدم میاد مرد ب کارای خونه گیر بده... من هفته ای یکبار لباس میندازم ماشین کلی مراعات می کنم مایعم تموم نشه ... خسته شدم از این وضعیت

دعا کنید خدا شفامو بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

یه بار که گیر داد بگو اصلا قشنگ نیست مرد تو این چیزا نظر بده و دخالت کنه انقد این تکرار کن تا از رو بره بگو خوشت میاد من گیر بدم به بنزین ماشینت به کارای تو نه شوهر من تو این چیزا دخالت نمیکنه البته می‌دونه من همیشه به اندازه مصرف میکنم و ریخت پاش ندارم تو هیچی 

وا😐بگو لباس کثیف نکن تا مایع تموم نشهچه پر رو😐

بخدا خسته شدم ... خب مگه میشه آدم لباس نشوره .... با این وضعیت باید برم حمام لباسامو تو لگن بندازم ... خیلی این اخلاقش اذیتم می کنه

دعا کنید خدا شفامو بده
بخدا خسته شدم ... خب مگه میشه آدم لباس نشوره .... با این وضعیت باید برم حمام لباسامو تو لگن بندازم . ...

رنگی ها رو با پودر بشور 

مشکی ها رو با مایع 

اینجوری زیادم مصرف نمیشه

ولی یه جنگ راه بندازی بعدش درست میشه

امام‌رضا..🥲❤️ کاربری‌دست‌دو‌نفره‌منو‌دوستم..🫂
من باشم جلوش کل مابعو خالی میکنم زمین میگم مشکلیه ؟

دلم می خواد اختیار کارای خونه با خودم باشه بخدا بارها سر این موضوع دعوام شده باهاش کم آوردم دیگه 

دعا کنید خدا شفامو بده
2810