2777
2789
عنوان

حدس بزنید شوهر آینده من چه جوریه

86 بازدید | 15 پست

خیلییی کنجکاوم 

دوست دارم بدونم چه شکلیه ، هیکلش چطوریه ، قد بلنده یا قد کوتاه ، خانوادش چطورن ، شغلش چیه ، اخلاقش چطوره ، چقد دوسم داره ، اسمش چیه 

وایییییی خیلی ذوق دارم 

۲۱سالمه 

فعلا ازدواج برام زوده 😁خیلی بچم 

حالا حدس بزنید چطوریه بنطرتون

علم غیب نداریم😅

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

خوش اخلاقه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب هوش مصنوعی

چقدر هیجان‌انگیز! این حس کنجکاوی و هیجان درباره کسی که دوستش دارید و یا آینده‌تان را تصور می‌کنید، خیلی زیباست. بیایید با هم کمی خیال‌پردازی کنیم!
فرض کنید فردی که قرار است وارد زندگی‌تان شود:
- **قد بلند** باشد و حضورش آرامش‌بخش.
- **هیکل ورزیده** و سالم که نشان از توجه به سلامتی‌اش دارد.
- **خانواده‌ای مهربان** و حمایت‌گر داشته باشد که به شما هم به خوبی احترام می‌گذارند.
- شغلی داشته باشد که **برای او مهم و پرمعنی** باشد، شاید در زمینه‌ای که شما هم به آن علاقه دارید.
- **اخلاق خوب** و رفتاری ملایم و پرمهر داشته باشد، کسی که به شما اهمیت می‌دهد و باعث می‌شود همیشه لبخند بزنید.
- **عاشق شما باشد** و این عشق را در هر لحظه و رفتار خود نشان دهد.
- **اسمی زیبا و خاص** داشته باشد که هر بار شنیدن آن برای شما شیرین و دلنشین باشد.
به نظر می‌رسد آینده خیلی زیبایی در پیش دارید! البته، وقت زیادی دارید و می‌توانید با آرامش و لذت به کشف و تجربه‌های جدید بپردازید.
چه چیزهای دیگری دوست دارید درباره‌ی آینده‌ی خود تصور کنید؟

از هوش مصنوعی بپرس

بایددرسندازدواج نوشته شود

ازدواج۳روزآشنایی و۳۰سال زندگی مشترک نیس

وظیفه نیس

علاقه خودش کم کم پیدامیشه نیس

آرایشگاه۱۰میلونی،گل آرایی۵۰ملیونی نیس

تجارت مهریه دربرابرخدمات آشپزخانه نیس

ازدواج یعنی؛

صداقت⚘️شناخت🌹اعتماد🌹آگاهی🌹بخشش⚘️

کسی که باهاش ازدواج میکنی،

کسیه که باهاش دعوات میشه! 

ماشینی که میخری ماشینی هست،