2777
2789
عنوان

خستم از مادر همسرم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 81 پست
بنظرم شما با مادرشوهرت کاری نداشته باش، این ک ایشون اینجوری رفتار کرده شما بخوای برای دخترش جبران کن ...

حق داری واقعا هم حسابش جداست

هم تو قلب و ذهنم هم از نظر مادی. من براش یه کادوی خونه نویی خوب میرم حتما 

اصلا خیلی عصبانی شدم اسم کادوی‌خالمو آوردمن خودم یادم نبود خاله چی آورده امروز یادم اومد

می دونی الان اگه کادوتون تغییر بدین و زیادتر کنید دفعات بعد هم باز حساب متل و اموالتون می کشه تا باهاش برای دخترش آبرو بخره!  الان تازه یادش افتاده کادو خوب به نوع آبرو داری برای بچه هاش هست؟؟؟؟  

خواهرشوهرتون حالا وقت بسیاره تا براش کادوهای مختلف ببرید! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرشوهرش جلو شوهرش آبرو داره؟ ولی استارتر جلو خانواده اش آبرو نداشته؟ بعد آبرو داری شون که نباید ...

ایشون که خداروشکر مشکل مالی ندارن، رابطه شون با خواهرشوهرشون هم که نرماله! کادو رو هم که مادره نمی‌ذاره جیبش... میتونن به مادرشون بگن وقتی به رفتارت با خودمون فکر کردیم دیدیم چقدر حس بدی داره که یه عروس یا داماد رو اینجور کوچیکی کنی و نخواستیم ما مثل تو باشیم! 

2805
ایشون که خداروشکر مشکل مالی ندارن، رابطه شون با خواهرشوهرشون هم که نرماله! کادو رو هم که مادره نمی‌ذ ...

من کاملا صحبتت رو میفهمم مخالف هم نیستم

ولی شوهرم راضی نیست که نیست. باهاش دوباره سعی میکنم حرف بزنم 

سکه دو گرمی خوبه... کم نیست

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من کاملا صحبتت رو میفهمم مخالف هم نیستمولی شوهرم راضی نیست که نیست. باهاش دوباره سعی میکنم حرف بزنم

عزیزم خیلی خوبه که همسرت متوجه رفتارای خانوادش هست...من و همسرم هم ۱۷ سال پیش ازدواج کردیم و تماااااااام زندگی رو دوتایی تنها ساختیم.از زمین و خونه و ماشین و ....و خانوادش کوچکترین کمکی که نکردن هیچ! مادرش همیشه پرتوقع و طلبکار بود و رابطمون رو تحت تاثیر قرار میداد چون همسرم معتقد بود خانوادش مقدسن و بهترینن و....خلاصه الان به خیلی چیزا رسیدیم ولی خستگی جسمی و روحیش تو جون من مونده  چون همسرم قبول نمی کرد که خانوادش اذیت کن هستن و ...خدا رو هزار مرتبه شکر که شما همسرت قدر خوبیات رو میدونه و از همون اول خانوادش رو شناخت 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤