2777
2789
عنوان

خستم از مادر همسرم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 81 پست
ازین سکه گرمیامیدونم کمه برای عقد خواهر. ولی اونام برای هیچکدوم از مراسمای ما هیچی نیاوردنو دائم طلب ...

خودشون هر کار کردن مثل همونا باشید 

به اینجور آدما رو میدی بدتر پررو میشن 

ازین سکه گرمیامیدونم کمه برای عقد خواهر. ولی اونام برای هیچکدوم از مراسمای ما هیچی نیاوردنو دائم طلب ...

نه عزیزم زیادم هست

من بودم دقیق هر چقدر داده بودن میدادم حتی کمتر

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه‌ها هرکس بود تا حالا ده بار دعوا درست کرده بود
این آدم تیپ و استایل منو دیده. کفشایی که میپوشم جاهایی که لباس میخرم
چمیدونم رستورانایی که میرم
باز یه لباس کهنه داغون یا از دستفروش میخره. بعد شش سال!! برمیگرده میگه ببخشید دیگه، سلیقتو نمیدونستم
نمیخوام پز بدم و فخر بفروشم. هزار نفر از من پولدارتر و خوش استایل تر تو این سایت هستن. میخوام بگم سلیقتو نمیدونم بهونه خوبی نیست، سلیقم هرچی هست این لباسای پیرزنی که شما میخری نیست. هربارم تاکید میکنه اینو از قبل داشتم برات آوردم
همش کهنه و دون دون

2805
پیام بعدیمم بخون قربونت

اره عزیزم میدونم. بهشون رو اصصصلااا نده. من کاملا درکت میکنم

هر چقدر هر کدوم دادن همونو پس بده

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
نمی‌دونم ما برا عقد خواهر برادر و فامیل درجه یک طلا می‌اندازیم هر چی خودتون صلاح میدونید

مادر همسرم هم فامیل درجه یک پسرش بود
ولی هیچ کاری نکرد در حالی که داشت و میتونست

رفتار مادرشوهرتون که قابل توجیه نیست، اما کادوی خوب شما شخصیت خودتون و ارزشی که برای خواهر همسرتون قائلید رو نشون میده و سر ایشون رو هم جلوی خانواده همسرشون بلند میکنه! من خودم سر این چیزهای حیثیتی چرتکه نمیندازم!

یه خانم ۵۰ساله میشناسم ک از همسرش جداشده همه جاشوکوبیده از نوساخته فک میکتی۳۵ سالشه و الان میخواد با ...

ببین من از خدامه به خودش برسه
به شدت بد زندگی میکنه انگار پول نداره. ولی داره

نمیدونم کجا رسم دارن چیزی ندن ولی خانواده شوهر من به جرات میگم مولتی میلیاردرن ولی چیزی برای عقدمن ن ...

اینا حالا میلیاردر هم نیستن
ولی داشتن درحدی که بدن. هیچی ندادن هیچی

رفتار مادرشوهرتون که قابل توجیه نیست، اما کادوی خوب شما شخصیت خودتون و ارزشی که برای خواهر همسرتون ق ...

حرفاتون درسته
من چندبار به همسرم گفتم بیا گردنبند بخریم و اینا، انقد از کارای مادرش دل‌چرکین بود که گفت نه. عصبی میشد هربار اسم این مراسم و کادو میومد
اخرم سکه گرمی خرید منم خودمو کشیدم کنار.

2810