2777
2789
عنوان

باهاش قهرم چیکار کنم

150 بازدید | 26 پست

بچه ها تو دانشگاه یه پسره همش میگه عاشقتم الان دوترمه باهم حرف میزنیم به گفته خودش قصدش جدی بوده برای ازدواج و میگه که اگر تو قبول نکنی دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکنم

تا الان برام خیلی کارا کرده (گل و کادو خریدن بی مناسبت و … )

دیروز سر یه موضوعی بحث کردیم خیلی کلافه بودم منم زدم بلاکش کردم اون ندید یعنی دیگه آنلاین نشد ولی صبح که دید پیام داد گف چرا اینکارو کردی بهتر نیست بشینیم حرف بزنیم؟ منم توپیدم بهش که چرا انقد ریلکسه اصن نارحتیم براش مهم نبود

الانم اصن نه زنگی زد نه هیچی تو کلاسم منو دید خیلی بی تفاوت بود کلاس تموم شد سریع پاشد رفت اصلا هیچ تلاشی نمیکنه که آشتی کنیم به نظرتون دوسم نداره؟ پس کاراش و حرفاش چی بود🥲

اینم بگم هنوز بلاکه به نظرتون آنبلاک کنم؟ خیلی ازش نارحتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
عزیزم انتظارداری بلاک میکنی چکار کنه هرادمی غرور داره گفتگو کردن رو یادبگیر

چرا زنگ نزد؟ یا مثلا کلاس منو دید چرا نیومد جلو مگه ادعای عاشقی نمیکنه همین بود عشقش واقعا؟ روزای خوب همه خوبن خب

فازت چیه خواهر وقتی یکیو بلاک میکنی یعنی دیگه نمیخوام در ارتباط باشم ، بابا انقد بچگانه و سمی رفتار ...

خیلی عصبی بودم از دستش به نظرت آنبلاک کنم زشت نیس؟ حس میکنه پشیمون شدم یا میخوام باهاش حرف بزنم

2810