2777
2789
عنوان

باهاش قهرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه زایع نیست؟ حس‌میکنه پشیمون شدمچرا زنگ نزد اصلا بهم

چون بلاک کردی بهش بررر خورده یه قدم رفتی عقب تو برگرد تا اونم ی قدم پا پیش بذاره 

ضایه منم ک انقد دارم براتون تلاش میکنم😂😂

چون بلاک کردی بهش بررر خورده یه قدم رفتی عقب تو برگرد تا اونم ی قدم پا پیش بذاره ضایه منم ک انقد دار ...

نمیدونم حس‌میکنم فکر کنه پشمیون شدم آنبلاکش کردم

اصلا براش مهم نبود دو روزه نه زنگ زد نه هیچی خیلی بی تفاوت🥲

2805
چرا زنگ نزد؟ یا مثلا کلاس منو دید چرا نیومد جلو مگه ادعای عاشقی نمیکنه همین بود عشقش واقعا؟ روزای خو ...

من خودم به شخص اگه عاشقترینم باشم دور دختری که بویی از گفتگو نبرده بلاک میکنه رو خط میکشم اون اقا الان داره میسنجدت میبینه تا تقی بتوقی بخوره میخوای اینکارو کنی؟ نمیدونم چندسالت من 22 سالم از هیجده سالگی شوهرم عاشقم شد سه سال تموم رفت اومد تا بابام راضی به ازدواج شد میگفت من دخترمو نمیدم بچس شوهرم ده سال ازم بزرگتره همیشه میگه تو خیلی اروم و منطقی هستی درست کوچولویی ولی ارزش داشت سه سال خواستگاری نمیگم زندگیم گل و بلبل نه ولی ازمن بتو نصیحت کاری نکن که طرف ازت زده شه هرکسی ی صبری داره بزرگونه رفتارکن و بلاک رو زمانی کن که طرفت بفهمه دیگه راه برگشت نداره نه سر هرچیز الکی

نمیدونم حس‌میکنم فکر کنه پشمیون شدم آنبلاکش کردماصلا براش مهم نبود دو روزه نه زنگ زد نه هیچی خیلی بی ...

آیدیشو بده برم بگم ناموسن زنگ بزن دوست دخترت سایتو گذاشته رو سرش😂😂

آیدیشو بده برم بگم ناموسن زنگ بزن دوست دخترت سایتو گذاشته رو سرش😂😂

سایتو نذاشتم رو سرم سایت برای صحبت کردنه اگه حصله نداری مجبور نیسی بیای تو تاپیکم و نظر بدی

سایتو نذاشتم رو سرم سایت برای صحبت کردنه اگه حصله نداری مجبور نیسی بیای تو تاپیکم و نظر بدی

شوخی بود به دل نگیر 

ولی بلاک در بیارش حتما پیام میده چون خودشم تلاش کرده برات خوب

فازت چیه خواهر وقتی یکیو بلاک میکنی یعنی دیگه نمیخوام در ارتباط باشم ، بابا انقد بچگانه و سمی رفتار ...

بعدشم اگ نمیخواستی چرا الان میگی چرا بی تفاوت بود .خب بود که بود مگه پس‌ش نزدی؟

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

خیلی عصبی بودم از دستش به نظرت آنبلاک کنم زشت نیس؟ حس میکنه پشیمون شدم یا میخوام باهاش حرف بزنم

نمیدونم آخه من اون پسره رو نمیشناسم که بدونم چه شخصیتی داره ، اول سواد رابطه‌تو ببر بالا مطالعه کن مطلب بخون بعد وارد رابطه شو اینطوری موفق تری

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)