2777
2789
والا بعد ۸سال که حدود ۲۰۰گرم فروخت یه انگشتر دوگرمی خرید😂😂

برالدن همونم نخریده کجای کاری😂

اصن تومخیلش نمیاد

الان که انقد گرون هیچی دیگه رفت که رفت

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
برالدن همونم نخریده کجای کاری😂اصن تومخیلش نمیادالان که انقد گرون هیچی دیگه رفت که رفت

چند ماه بعد خودم فروختم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند وقت قبل عروسی همشو بهش دادم برای کارش 

هیچوقت هم جاش نخرید قدردان هم نبود 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

طلا مو بعد شش ماه عروسی فروختم خودش یه سرویس بود از اونجایی که والدین هردو ما از نظر مالی ضعیف بودن هیج وقت انتطار نداریم ولی الان خونه داریم ماشین داریم طلا هم خرید واسه ام و درسته که خونه ماشین به اسمم نیست جون ماشینش قبل من گرفته ولی تو سند محضر نوشته شده اگ خدای نکرده. چیزی بشه تنصیف اموال یعنی تقسیم دو میشه مال مرد اینطوری هم عادلانه میشه 

2805
من خیلی طلا دوست دارم

من تو مجردیم انگار زنهای ۵۰ ساله کلی ب خودم وصل میکردم

همه رو حتی حلقه ازدواجمم فروختم دادم براش خونه گفتم ینی قدر دان باشه. نبود. باز دوباره هی پدرم برا دخترم خرید همرو فروختم دادم ماشین ثبت نام کرد. بازم قدر دان نبود. تو کل ۸ سال زندگیم هنوز برا من طلا نخریده همش هدیه بوده. همسر من میگه من هسج وطیفه ای در قبال تو ندارم. اما من هزاران وطیه داشتم و دارم. براش بچه بیارم. خونه دارش کنم. ماشین دارش کنم. مادرشو از تنهایی در بیارم.. جوری رفتار کنم ک خانوادش راصی باشن.

اون هیچ وظیفه ای در قبال من نداشته و نخواهد داشت

مردا خیی بی صفتن.

هیج وقت زیاد از خودتون براشون مایه نزارین

من تو مجردیم انگار زنهای ۵۰ ساله کلی ب خودم وصل میکردم همه رو حتی حلقه ازدواجمم فروختم دادم براش خون ...

باراول دادی ، قدر دان نبود چراتکرارکردی؟؟؟

اون بهت دین داره بدهکارته  ،دیگه،خودشوزده به اون راه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
باراول دادی ، قدر دان نبود چراتکرارکردی؟؟؟اون بهت دین داره بدهکارته ،دیگه،خودشوزده به اون راه

حماقت محض ی جورایی انگار میخاستم با سیلی صورت خودمو سرخ کنم.

من قبل ازدواج خیلی تو اقوام خاص  بودم. درس خون منظم. اروم. سر ب راه. جورد احترام

بعد ازدولج یهو  همه چی برگشت. شلخته.  کسی کارم نداشت. وصع مالی همسرم از همه اثواممون پایین تر بود. خیلی برام خفت داشت. اما اون این کارای منو وظیفه میدونسه و میدونه.

دین؟ مگه مردا دینی هم ب گردنشونه؟

حماقت محض ی جورایی انگار میخاستم با سیلی صورت خودمو سرخ کنم. من قبل ازدواج خیلی تو اقوام خاص بودم. ...

نه اکثرا نفهمن

امیدوارم همچی درستشه

تجربه شده(البته دیربود) برام ودیدم زیادکه قدر زن دلسوزو ندارن

زنای پرو طلبکار ولخرج  قدردانی بیشترمیشن عزیزن