2777
2789
طلا هدیه اس و مال زنه هرکی خریده باشه

خوب باید سوال بپرسیم همسرشون چطوری دلش اومده پول بده برای ایشون طلا بخره ؟زندگی یعنی همراهی ..همون‌طور که همسرشون لطف کرده خریده زن هم می‌تونه لطف کنه جایی که دید همسرش واقعا گیر هست طلا رو بده..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون طلا یک فلزه و ارزش نداره عزیزترین کسم در مضیقه باشه من طلا ذخیره کنم .

من چهل گرم طلا به خواهرم قرص دادم چون شوهرش مشکل مالی پیدا کرده بود خواهرم غصه می خورد دلم نیومد عزیزم زجر بکشه من بچسبم به طلا 

اونا که فروختن ،بعدشوهره خریده

آیابهش گفتید یاخودش خرید بدون یادآوری شما؟؟؟؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
2805
زندگی‌و پیشرفتمون برام مهم تر طلاستخیلیی طلا دادم سالها پیش که عمرااا بتونه دوباره بخره ولی ناراحت ن ...

طلا پشتوانه زنه اگه هم داد باید به اندازه همون چیزی به اسمش بخوره هیچکی از فرداش خبر نداره

چون همسرمه ، شریک زندگیمه 

چون طلا رو فقط به عنوان سرمایه میبینم و وقتی لازم باشه برای پیشرفت زندگی میفروشم 

و از همه مهمتر خودشون خریدن ☺️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
طلا پشتوانه زنه اگه هم داد باید به اندازه همون چیزی به اسمش بخوره هیچکی از فرداش خبر نداره

من پیشرفت زندگیم برام مهم تره

وقتی خودش خریده چرا ندم؟؟

پشتوانه هم خدای نکرده اتفاقی بیقته توی مهریه ام ثبت شده باید بده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوب باید سوال بپرسیم همسرشون چطوری دلش اومده پول بده برای ایشون طلا بخره ؟زندگی یعنی همراهی ..همون‌ط ...

بعضی مردا هم طلا ولسه زنه میخرن که بعدا بفروشن جیزی هم به اسمه زنه نمیکنن

اونا که فروختن ،بعدشوهره خریدهآیابهش گفتید یاخودش خرید بدون یادآوری شما؟؟؟؟؟؟

عمرااا بتونه دوباره همون مقدار بخره😂

عمرااا بتونه دوباره همون مقدار بخره😂

انقد  وجدان داشته باشه بخره برای جبران

حالاکمتراشکال نداره

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
بعضی مردا هم طلا ولسه زنه میخرن که بعدا بفروشن جیزی هم به اسمه زنه نمیکنن

من نمی‌گم برای طلا باید چیزی به اسم زن کنه چون خودش پولش رو داده ..اما باید بنام زن  هم چیزی باشه چون زن هم تو اون زندگی زحمت کشیده خانه داری کرده بچه بزرگ کرده ..باید بنام زن هم باشه .این نمیشه که همه چی بنام مرد باشه .

من زمان زایمان ۶ تا النگو گرفتم طرحی ک دوس داشتم و رنگ طلا سفید ک خیلی عاشقشم هرچی قبل زایمانم شوهرم گف بنداز دستت گفتم نه کهنه میشه همون موقع زایمانم میندازم بفهمن کادو بعد زایمانمم چون هنوز ورم داشتم دستم نشد تا ی ماهی درگیر بچه بودم یادم رفت بعدش شوهرم میخواس ماشین عوض کنه همشو دادم بهش ولی هنوز چشمم دنبالشونه😅

انقد وجدان داشته باشه بخره برای جبرانحالاکمتراشکال نداره

والا بعد ۸سال که حدود ۲۰۰گرم فروخت یه انگشتر دوگرمی خرید😂😂

2810