طلا جاش پر میشع من هروقت فروختم صدبزابرش خریدم تازه از وقتی به این باور رسیدم که طلا گرفتن و فروختن برای پیشرفت مالی خوبه کای تو زندگیمون پیشرفت کردیم برای خونمون فروختم دوباره خریدم الانمقصد داریم کارگاه بزنیم می خوام زفروشم وابسته نباش
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوهرم رو خیلی دوست دارم طلا که ارزشش بیشتر از شوهرم نیست چند سال پیش همه رو به جز حلقه و گوشواره و گردنبند بهش دادم پارسال دو برابرش برام طلا خرید
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
من زیاد وابستگی ندارم بهشون بعضی هاشونو دوست دارم ولی خب طلا واسه همین روزاس دیگه
از اول به همسرم گفتم طلاهارو در صورتی میفروشم که بخوایم خونه بخریم هیچ چی اندازه خونه دار شدن واسم مهم نبوده و نیست فعلا خونه دار نشدیم ولی یکبار سه تا النگو فروختیم موتور خرید