2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی کیا تازگی زدند داستان این واکسن جدید چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
برای جلوگیری از ذات‌الریه و مننژیت هست. من چند سال پیش این واکسن و واکسن آبله مرغان رو خودم آزاد خری ...

همین پونوموکوک رو زدید ؟ چند سال پیش بود؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
چرا اجبار ؟برای چیه؟از چند وقته ک میزنند

مسئول اداره ایمن سازی وزارت بهداشت گفت:در برنامه کشوری واکسیناسیون کودکان،از این پس تزریق واکسن پنوموکوک در سه نوبت ۲ ماهگی،۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی الزامی است.

برای پیشگیری از عفونت‌های شدید مثل مننژیت و ذات الریه هست.

یه واکسن دیگه هم تو برنامه ی واکسیناسیون اومده به جز این.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچت تب کرد؟ اذیت شد؟

تب کرد اما نه زیاد و نسبت به دخترم که شش سال پیش واکسن زد کمتر اذیت شد

فقط 41 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
آخه تازه امسال می‌زنند از عوارضش از این ک جدیده میترسم بچه اولم نزده چی شده چرا اینو اضافه کردند

عزیزم من کارمند بهداشتم، نگران چیزی نباش، به صلاح کوچولوت هست بزنی. چند ماهه پنوموکوک اومده من حتی یه عارضه یا مشکل ندیدم، این واکسن‌ها بعد کلی تحقیق و بررسی میان تو طرح واکسیناسیون

جان و جهان من تویی   
2805
مسئول اداره ایمن سازی وزارت بهداشت گفت:در برنامه کشوری واکسیناسیون کودکان،از این پس تزریق واکسن پنوم ...

اون چیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

روتا ویروس هم هست اونم ۲ ماهگی و ۴ و ۶ هست.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

اون چیه؟

روتاویروس

روتا ویروس هم هست اونم ۲ ماهگی و ۴ و ۶ هست.

نکنه واکسن کروناست ،؟ اون برای چیه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین پونوموکوک رو زدید ؟ چند سال پیش بود؟

برای پسر بزرگم ۵سال پیش، کوچیکه دو سال پیش. من نسبت به واکسن‌ها گارد ندارم عزیزم،الان هم به فکرم که زمان مناسبش که رسید براشون گارداسیل تزریق کنم.

نهایتا اگه دودل هستی با یه متخصص مشورت کن.

نکنه واکسن کروناست ،؟ اون برای چیه

نه برای ویروسی هست که مشکلات گوارشی به وجود میاره.

چرا اجبار ؟برای چیه؟از چند وقته ک میزنند

واکسن جدیدی نیست قبلا هم بوده ففط مثل واکسن انفلوانزا هرکی میخواست باید خودش تهیه می کرد.

برا بیماری های عفونی هست مثل ذات الریه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.