2777
2789
با همه حرفات موافقمولی کت شلوار اخع برا عروسی؟؟مگه میره عید دیدنیعروسی باید پیراهنی دامنی بپوشی کمی ...

انقدر چیزای شیک تو بازار اومده برو نگاه کن پر از کت شلوارای سنگ دوزی شدس .حالا یکم مجلسی تر من دیدم انقدر شیکه نگو.تازشم برا عروسی اصلی که نمیگم واسه فرعیاش.مثلا یه روز کت دامنی یه روز بلند بپوشه یه روز کوتاه یروز تکرای یروز جدید.خوده اسیم بنظرم دوست داره جدید بپوشه وگرنه مطمئنم ننه دامادم انقد لباس عوض نمیکنه من بودم دوروزشو نهایت سه روز میرفتم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توام ترکی؟؟؟حالا ما چندتاشو نگرفتیمالان مد شده استخر اجاره میکنن برا چن ساعت عروسو میبرن حموم اونجا ...

آره عزیزم 

شما ترک کجایین؟

ما قبلا حموم عمومی بود میبردن عروس و همه هم بزن برقص 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
2805
توام ترکی؟؟؟حالا ما چندتاشو نگرفتیمالان مد شده استخر اجاره میکنن برا چن ساعت عروسو میبرن حموم اونجا ...

اره اینجا شهر ما هم این مد شده یا‌هم حمام سنتی اجاره میکنن با پذیرایی من ارومیه ام

❤Che khobe ke daramet
اره اینجا شهر ما هم این مد شده یا‌هم حمام سنتی اجاره میکنن با پذیرایی من ارومیه ام

برای ما ازصدهاسال پیش مدبوده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
شهر ما هم میریم ولی فقط فامیلای نزدیک

شما هم ترکین؟

غذا در مقابل شاباش هایی که مردا میدن هیچیه والا باباو عموی دختر رستوران داره

اره ترکا خیلی شاباش میدن 

بابای من اونروز تو عروسی نوه دایی مامان بزرگم ۷ میلیون داده بود میگف خیلی کم دادم من همه ۳۰ تومن اینا میدادن 

موقع شام میشه همه مردا دلهره میگیرن

عروسی منم این طور بود بچه ها تعجب نکنیدیه روز اونا خنچه آوردنیه روز روی لحاف تشک آوردنیه روز مراسم خ ...

تو معلومه خسته نیستی عروسی ارواح عمم عزیزم.حال مهمونارو که درک نمیکنی مجبورن کلی بحاطر یه شام که طرف میده خرج کنن پول پاتختیو لباسو ارایشگاه پول رفتو امدو حالا هرچقدرن پولدار باشین خودتونو فامیلاتون.بحث پولم نباشه بحق اعصاب و خستگیه

2810