2777
2789
عنوان

مادر دوسپسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 60 پست
اگه تو همین نی نی سایت باشی میفهمی که روزی هزارتا دخترا تایپک میزنن عشقمون بعد از چند سال ولمون کرد ...

اون چیزی که تو داری میگی 

با شرایط این تاپیک خیلی فرق داره 

من دارم میگم اینا دارن زیر نظر خانواده آشنا میشن و در شرق ازدواج هستن 

نوشته منتظرم باباش بیاد بیان خواستگاری 

ولی شما داری از روابط دوستی و جنسی و ... حرف میزنی که اصلا بحثش جداست 

من به دوست پسر کار ندارم من دارم شرایط استارتر رو‌میگم که خانواده هاشون خبر دارن و در شرف ازدواج هست ...

فقط مادر پسره خبر داره حتی خانواده اسی هم مطلع نیستن انگاری 

بعدش هم پسره خیلی راحت با دوکلمه «تفاهم نداشتیم» میذاره میره کسی هم نمیتونه بهش ایراد بگیره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نوشته شرایطش نبوده پدرش نیست منتظرن برگرده تو خواستگاری سنتی هم دخترپسر مدتی رفت و آمد دارن

رفته آمد دارن بله ولی با نظارت والدین نه اینکه پسر هیچ تعهدی نداشته باشه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

من به دوست پسر کار ندارم من دارم شرایط استارتر رو‌میگم که خانواده هاشون خبر دارن و در شرف ازدواج هست ...

نه فقط خانواده هاشون خبر دارن که دوستن 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

مامانم خودش خبر داره ک باهمیممن ازین ناراحت شدم ک حتی برنگشت با مامانم صحبت کنن خیلی بد رفتار کرد

ازاین ادم مادرشوهر درنمیاد ازمن گفتن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ازاین ادم مادرشوهر درنمیاد ازمن گفتن

چند روز قبل با دخترعمم رفته بودم پارک نزدیک خونمون

اون زنه هم اونجا بود با دخترش

رفته ب دوسپسرم گفته ک من اونجا بودم روسری سرش نبوده چند تا پسرم توی پارک بودن

ولی خدا خودش میدونه ک یک ثانیع روسریم افتاد جلوی اونا

پارکه دیگه مال من نیست بگم کی بیاد یا نیاد دوسپسرم خیلی روی این چیزا حساسه باهمدیگه بحثه خیلی سنگینی داشتیم بخاطر حرفای مادرش

چند روز قبل با دخترعمم رفته بودم پارک نزدیک خونموناون زنه هم اونجا بود با دخترشرفته ب دوسپسرم گفته ک ...

به نظرم قیدشو بزن🫤

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
به نظرم قیدشو بزن🫤

هوففف خب چیکار کنم هرکاری میکنم ولم نمیکنه پسره دست از سرم بر نمیداره خودمم میدونم کیس مناسبی نیس برام ی کارای کرده ک خودشو از چشمم انداخت قبلا براش جونمم میدادم اما الان حتی دوس ندارم جواب پیاماشو بدم چجوری بهش بگم جدا بشیم ؟؟

هوففف خب چیکار کنم هرکاری میکنم ولم نمیکنه پسره دست از سرم بر نمیداره خودمم میدونم کیس مناسبی نیس بر ...

خیلی راحت ومنطقی

همه اینایی ک خودت میدونی و جمع بندی کن بهش بگو

2810