2777
2789
عنوان

مادر دوسپسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 60 پست
تأسف بابت عقب ماندگی ذهنت

نه اتفاقا داره عین حقیقت رو میگه

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مادرشوهرته مگه ک گله کنی ب دوس پسرت

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا نکشتت دختر

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

راست میگه یچیزایی رو الکی عادی کردین هرچیزی راه رسمی داره پسره باید رسمیش میکرد بعد این همه سال

نوشته شرایطش نبوده پدرش نیست منتظرن برگرده 

تو خواستگاری سنتی هم دخترپسر مدتی رفت و آمد دارن 

چه حقیقتی ؟ دارن زیر نظر خانواده آشنا میشن تا ازدواج کنن هزاران نفر اینجوری دارن ازدواج می کنن

دو برابر این هزار نفر، مادرهایی هستن که در اصل دختر دیگه ای رو مد نظر دارن ولی میزارن پسرشون یه مدت سرگرم باشه تا دختر مناسب رو بهش معرفی کنن

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
به تو چه ربطی داره؟ زندگی خودشونه دوست دارن باهم دوست بشن تا ازدواج کنن تازه زیر نظر خانواده هاشون ه ...

اگه تو همین نی نی سایت باشی میفهمی که روزی هزارتا دخترا تایپک میزنن عشقمون بعد از چند سال ولمون کرد یارف بایکی دیگه ازدواج کرد  روزی صدتا میگن کجا بریم ترمیم بکارت 

دیگه چی باید سردخترای کشورمون بیاد تاشما این ادای روشنفکریتونو کنار بگذارید که اگه این روشنفکری یه خوبی داشته صدتا بدی وپیامدهای ناگوار  هم داشته 

خانوم اومده سایت عمومی تایپک زده نظر خواسته نگو به تو چه اول ببین کجاوایسادی بعد برامن لفظ قلم بیا 

به تو چه ربطی داره؟ زندگی خودشونه دوست دارن باهم دوست بشن تا ازدواج کنن تازه زیر نظر خانواده هاشون ه ...

گارد نگیر عزیزم ادم باید احتیاط کنه هرچیزی باید چارچوب خودشو داشته باشه

همینجوریه که الان این همه دخترا تاپیک میزنن بعد فلان سال ولم کرد و رفت منو با هزار خاطره ول کرد چجوری تونست و فلان و بیسار 

پسرا دستمالیت میکنن بعد هم میرن سراغ بعدی اگه نودت ارزش خودتو ندونی هیشکی بهت بها نمیده

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

دو برابر این هزار نفر، مادرهایی هستن که در اصل دختر دیگه ای رو مد نظر دارن ولی میزارن پسرشون یه مدت ...

من اصلا چنین چیزی رو ندیدم 

که یه دختر دیگه زیر نظر باشه 

بعد بذاره پسرش با یکی دیگه چهار سال بره و بیاد ! 

اگر دختر دیگه ای باشه زودتر معرفیش می کنن که دختره نپره 

و اتفاقا حواسشون هم هست که پسرشون با دختری نباشه 

اونم استارتر که میگه ما یکسال همسایه بودیم 

کسی چنین ریسکی نمی کنه 

گارد نگیر عزیزم ادم باید احتیاط کنه هرچیزی باید چارچوب خودشو داشته باشههمینجوریه که الان این همه دخت ...

من به دوست پسر کار ندارم من دارم شرایط استارتر رو‌میگم که خانواده هاشون خبر دارن و در شرف ازدواج هستن

2810