2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 144 پست
همه خو اینطور نیستن استارتر هم ما خو نمیدونیم چند سال با شوهرش اختلاف سنی داره و کلا حق اینو هم ندار ...

منم گفتم به استثنای استارتر عزیزمون

منظورم اصلا همه نبود

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیز آدم واسه درس خوندن ازدواج نمیکنه درسو خونه خودت باید بخونی اتفاقا ازدواج انقدر مسئولیت ها ...

اتفاقا خونه شوهر، سکوت، مسئولیت خودت، اختیار خودت، عجیب فاز میده برای درس خوندن و پیشرفت تا خونه ی پدر مادر🤗

انتخاب خوب همسر خوب، فقط باعث پیشرفته

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
2805
خانوادش فقط خواستن بدن بره عزیزمولی دارم میگم مرد خوب، از هر لحاظ ، اومد، ازدواج مورد خوبیه برا آرام ...

خانواده اگر واقعا دلسوز باشه شاه و گدا نداره اصلا تو این سن نمیده بره مطمعن باش پس اگر داده ینی مهم نبوده براش

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هم دوست پسر بده هم شوهر تو سن کم کسی خو مجبورشون نمیکنه طرف تصمیم میگیره تو این سن ازدواج کنه حالا ی ...

بچه عقل نداره این استارتر ۲۷ سالشه خیر سرش روانشناسم هست مثلا خب ما این چیزارو عادی سازی کنیم زندگی یه بچه خراب میشه ماها تو سوشال مدیا مسئولیم در برابر چیزاهایی که میگیم

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

حالا تو یکی شانس آوردی باید بری بالای منبر

کوفت نگیری😁

شانس چیه

مراجعه کننده هایی دارم ک موقعیت خوب دارن فقط برای سن کم، مخالفت هست

چرا شانس اومد در خونت ، رد کنی بره؟

همسر خوب، خونه ی خودت، سکوت، آرامش ، عجیب فاز میده برای درس خوندن و پیشرفت

تجربیاتمه اینا

خانواده اگر واقعا دلسوز باشه شاه و گدا نداره اصلا تو این سن نمیده بره مطمعن باش پس اگر داده ینی مهم ...

خانواده انتخاب خوب بکنه برا بچش، یعنی بچش رو از ته دل دوست داره، میخواد آرامش بگیره، ساپورت میکنن تا ته ته موفقیت

تحربیاتمه اینا

و چیزهایی ک میبینم هرروز

اتفاقا خونه شوهر، سکوت، مسئولیت خودت، اختیار خودت، عجیب فاز میده برای درس خوندن و پیشرفت تا خونه ی پ ...

مطبت کجاست ؟آدرس بده اون طرفا نیایم

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

خانواده انتخاب خوب بکنه برا بچش، یعنی بچش رو از ته دل دوست داره، میخواد آرامش بگیره، ساپورت میکنن تا ...

وقتی ب بچت حق بچگی ندی و بخاطر خاستگار خوب و پولدار وارد دنیای بزرگسالانش کنی ینی ساپورت؟ مورده شور همچین ساپورتی

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو این دوره زمونه کلا ازدواج توی سن کم اشتباهه محض چون سن بالا برسه دچار بحران هویت میشه نوجوانی نکرده جوانی نکرده این همه خیانت یه میانگین بگیر مگه زندگی کامل داشته باشه اونم یک درهزاره بعدش یه دختر نوجوان چقدر می‌تونه توان رویایی با چالش های زندگی مشترک رو داشته باشه اندکی تامل بعد بیایید نطق کنید 

یه ریزه هم دارمدفاع کنم و تمومولی ۱۶ سالگی رفتم بخدا یه مورد فکر بی جا و بیهوده نداشتممداوم درس خوند ...

اگر یک ضرب تا دکتری هم می خوندی

الان نهایت سال دومت بود

با احترام باور نمی کنم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
آفرین درسته کسی که دلش میخواد شوهر کنه میتونه ولی با آگاهی کامل که الان ماشالله بعضی دخترای ۱۶ ساله ...

هیچوقت یه بچه ۱۶ساله نمیتونه اندازه زن ۳۰ساله بفهمه نهایت ۴،۵سال بالاتر از سنش متوجه بشه 

روانشناسم میگفت دایره احساسات آدم تا ۲۳ سالگی شکل نگرفته نمیتونی کسیو ۱۰۰ درصد دوست داشته باشی، خواستهدها،علایقت،همه چیت بارها تغییر میکنه تا در نهایت به ثبات برسه 

شاید اون چیزی که الان از همسر آیندت انتظار داری کلی تفاوت داشته باشه با ۵سال بعدت 

به قول دکتر هلاکویی کودک همسریه مثل اینه برای بچه ۷ساله صد جفت کفش بخری انتظار داشته باشی چندین سال ازشون استفاده کنه 

دیگه حرف چندتا روانشناس که کلی مطالعه داشتن فکر نکنم پائینتر از تبلیغات کودک همسری خانومای نینی سایت صرفا برای رفع نیاز جنسی باشه 

اگر نیاز جنسی زود باید رفع میشد خدا قدرت اختیار و کنترلشو نمیداد

اگر یک ضرب تا دکتری هم می خوندیالان نهایت سال دومت بودبا احترام باور نمی کنم

۱۰ ساله مداوم دارم درس میخونم

با واحد های زیاد و فشرده

حق الناس گردنتون نندازید🙏🏻🤗

2810