2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 144 پست
متنفرم از همچین آدمایی این معلومه بعدا قرار از اون مادرشوهر سلیطه ها بشه خوب کردی جواب منفی دادی😑

نود درصد مرد های که دنبال دختر نوجوون میزن همینن

یک استثنا شوهر استارتر بوده 

توی همه جای دنیا این آقایون میگن پدوفیل!

اینجا بهش برچسب های طلایی میزنن...

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امثال شما معلومه از قشر آبمیوه ایا هستین متاسفانه تو اون سن شعور نداشتی الانم نداری که تو سایت پر از ...

کوفت نگیری😁

بخدا نه باحجابم

نه ساندیس خور

ب خود خدا قسم خوردم 🤗

ولی سن کم رفتم

مداوم درس خوندیم باهم

کار و شغل و آینده و...

نمیگم ۱۶سالگی برید بچه بزایید و کتک بخورید

میگم دنبال آغوش تو خیابون نگردید ک بعد باید برای فراموش کردنش تراپی لازم شید

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
من ۳۵ سالمه همه کاری هم تو مجردیم کردم اگر‌برمیگشتم‌ عقب ۱۴ سالگی ازدواج میکردم قطعاااادرضمن ارشد دا ...

هووووورااآااا

یه نظر موافق

البته شمام اگه تیکه ننداخته باشین😁🤲🏻

2805
مراجعه کننده ب کجا میاد من مددکاری خوندم و کارم تو دادگاه و گرمخونها بوده بیشترین اسیب رو کودک همسره ...

انتخاب هاشون اشتباه بوده یا ب اجبار رفتن یا فقط بدای فرار از خونه رفتن

تاپیک رو با دقت بخون

انتخاب هاشون اشتباه بوده یا ب اجبار رفتن یا فقط بدای فرار از خونه رفتنتاپیک رو با دقت بخون

خب البته ک اشتباه بوده ۹۹ درصد انتخابا تو این سن اشتباهه چون تو دوره هویت یابی هست و خودشم نمیدونه چی میخاد پس لطفا برا همه نسخه نپیچ

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کوفت نگیری😁بخدا نه باحجابمنه ساندیس خورب خود خدا قسم خوردم 🤗ولی سن کم رفتممداوم درس خوندیم باهمکار ...

دوست عزیز آدم واسه درس خوندن ازدواج نمیکنه درسو خونه خودت باید بخونی اتفاقا ازدواج انقدر مسئولیت ها داره که خیلیا بعدش  ترک تحصیل کردن چون تایم واسه مدرسه رفتن و کنکور خوندن ندارن اون واسه خونه پدریه که بی مسئولیت میشینی تو اتاق شام و ناهار آماده میذارن جلوت واقعا منطقت رو درک نمیکنم 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

استارتر در حال حاضر تو این مقطع، فارغ‌التحصیل شدید؟

یه ریزه هم دارم

دفاع کنم و تموم

ولی ۱۶ سالگی رفتم بخدا یه مورد فکر بی جا و بیهوده نداشتم

مداوم درس خوندیم باهم و ساختیم و قشنگ شد اخرش

الان دخترا میان

دلم‌میسوزه

میخوان فقط ضربه روحی رو فراموش کنن

ولی آیا میشه؟؟

متاسفانه کم هست کیس خوب

بله 

ولی الان‌مراجعه کننده دارم مورد خوب داره

ولی فقط برا سن نادرش نمیذاره

میگم مورد خوب، خوووب از هر لحاظ اومد برید

بخدا ازدواج خوب، آرامشه

ولی درس رو رها نکنید و تمام حق و حقوقتون رو

نود درصد مرد های که دنبال دختر نوجوون میزن همیننیک استثنا شوهر استارتر بوده توی همه جای دنیا این آقا ...

همه خو اینطور نیستن استارتر هم ما خو نمیدونیم چند سال با شوهرش اختلاف سنی داره و کلا حق اینو هم نداریم تو زندگی دیگران دخالت کنیم منتها از این عقیده که دخترای سن کم چشم و گوش بستن خوشم نمیاد 

کلا تاپیک نمیزدی بهتر بود گلم الان اکثرا محکومت کردن که حرفت اشتباهه اینارو مد نکنید و ...همینا فک م ...

اگه دوست پسر تو سن کم بده پس شوهر صد هزار برابر بدتره کودک کودکه برای  روابط عاشقانه بدون عقد یا با عقد 

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

کلا تاپیک نمیزدی بهتر بود گلم الان اکثرا محکومت کردن که حرفت اشتباهه اینارو مد نکنید و ...همینا فک م ...

بخدا متوجه منظورم نمیشن

ولی موافقم بود ک فهمیدن

دختر هست میاد فقط میخواد ضربه روحی ک بهش وارد شده رو فراموش کنه

میشه؟؟؟؟

بخدا نمیشه

میگم‌ مرد خوب، از هر لحاظ اومد، برید

ولی نه کتک بخورید و اینا

نه

درس بخونید، موفق شید ولی در آرامش

خب البته ک اشتباه بوده ۹۹ درصد انتخابا تو این سن اشتباهه چون تو دوره هویت یابی هست و خودشم نمیدونه چ ...

خانوادش فقط خواستن بدن بره عزیزم

ولی دارم میگم مرد خوب، از هر لحاظ ، اومد، ازدواج مورد خوبیه برا آرامش و بعد ادامه تحصیل و کار و ...

اگه دوست پسر تو سن کم بده پس شوهر صد هزار برابر بدتره کودک کودکه برای روابط عاشقانه بدون عقد یا با ...

هم دوست پسر بده هم شوهر تو سن کم 

کسی خو مجبورشون نمیکنه طرف تصمیم میگیره تو این سن ازدواج کنه حالا یا به زور خانوادشو راضی میکنه یا راضی میشن 

فقط باید دلمون به حال اونایی بسوزه که به زور تو سن کم شوهرشون میدن وگرنه اونا هر چی هم بشه تقصیر خودشونه

2810