2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 143 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خانواده های مذهبی کلا قانون اینه حرف حرفِ شوهره و اگر بر خلافش کاری کنن خدا میبرتشون جهنم مشکلی ه ...

دقیقا بابا اینا خودشونو زدم به جاهلیت ایوای خیلی حرص خوردم میگه سن کم ازدواج کنین‌خجالتم‌نمیکشه

2805
اتفاقا خونه شوهر، سکوت، مسئولیت خودت، اختیار خودت، عجیب فاز میده برای درس خوندن و پیشرفت تا خونه ی پ ...

شما متوجه هستی یه دختر شانزده ساله نمیتونه درست انتخاب کنه یا خودتونو زدین به اون راه چون شما موفق شدی تو ا ن سن نمیتونه اینو برا همه در نظر بگیری

۱۰ ساله مداوم دارم درس میخونمبا واحد های زیاد و فشردهحق الناس گردنتون نندازید🙏🏻🤗

انشالله که همینطور باشه

منکه خوشحال میشم هم نوعم پیشرفت واقعی داشته باشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
عزیزم خدا شفا بده انشالله این هم آزمون الهی هستش

ممنونم عزیزدلم خیلی توبه کردم کلا‌ سعی کردم عوض بشم بلکم خدا ببخشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
انشالله که همینطور باشهمنکه خوشحال میشم هم نوعم پیشرفت واقعی داشته باشه

۸ سال ابتدایی و متوسطه رو ۵ ساله خوندم

ولی اشتباه بود این مورد

پسرمو هرگز اجازه نمیدم

سخت گذشت

مدارک بخوایید میفرستم عزیزم🤗

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
شما متوجه هستی یه دختر شانزده ساله نمیتونه درست انتخاب کنه یا خودتونو زدین به اون راه چون شما موفق ش ...

ولی میتونه از سن ۱۳،۱۴ سال دوست پسر و رل و اکس و پارتنر داشته باشه؟؟؟

دارید تو این جامعه  زندگی میکنید؟؟؟

بلوغ میدونید به چه سنی رسیده؟؟؟

دو تا همایش نوجوون برید و شرکت کنید🙏🏻

دقیقا بابا اینا خودشونو زدم به جاهلیت ایوای خیلی حرص خوردم میگه سن کم ازدواج کنین‌خجالتم‌نمیکشه

آدمی ک نخواد بزرگ شه تو ۴۰ سالگی هم نمیشه

دختر ۱۴،۱۵ ساله شما رو روی انگشت میچرخونه

کجایید شما

ولی میتونه از سن ۱۳،۱۴ سال دوست پسر و رل و اکس و پارتنر داشته باشه؟؟؟دارید تو این جامعه زندگی میکنی ...

همون دوست پسر هم تو این سن اشتباهه 

و در ضمن دوست پسر که ۶ماه میاد میره فرق داره با مسئولیت یه زندگی زناشویی و بچه 

چرا شما همش کمر به پایین فکر میکنید؟؟ والا نیاز جنسی فقط ۲۰ درصد نیاز آدمه ۱۰۰درصد نیست 😅

همون دوست پسر هم تو این سن اشتباهه و در ضمن دوست پسر که ۶ماه میاد میره فرق داره با مسئولیت یه زندگی ...

همون ۲۰ درصد، صددرصد روح و روان جوونارو خراب کرده🤣

من تهرانمدکترام مشهد بودمیرفتم با قطار میومدمسخت بودسخخخخختولی چون آرامش داشتم، گذشت🤲🏻

عزیزم شما ازدواجتون مپفق بوده صد درصد همسرتون هم روشن فکر

منتها هزاران مورد دیدم که همسرشون مانع ادامه تحصیل میشن یا حتی خودشون به خاطر سختی کار کنار میزارن درسو

میدونید این عوامل محیطی خیلی تاثیر داره تو آینده

و نارضایتی های زیادی دیدم

پدر و مادر من مشاور هستن خیلی از مراجعین شون که اخالاف خانواده دارن ازدواج سن پایین داشتن  

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
نمی‌دونم من چکار کنم بنظر شما

من اگر جای الان تو بودم ی توبه ی قشنگ میکردم رویه ی زندگیم عوض میکردم ب اون آقا هم میگفتم تا رسما خواستگاری نیومدی نمیخوام باهات رابطه داشته باشم حتی در حد پیامکی

البته اگر من بودم این کارارو میکردم.

امیدوارم خدا هممون رو ببخشه و زندگی هامون رو درست‌کنه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
2810