2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 144 پست
بخدا میگم خب😂😂😂خیلی اسکل بودم اون سن🤣

چرا اسگل

دنیا رو قشنگ تر و ساده تر میدیدیم

هرچی سن بالاتر میشه وحشتناک تر میشه

همون سن کم خوبه😁

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
دختر از سن نوجوونی حس مادری کردن و خانواده تشکیل دادن در بدنش با هورمون هاش شکل میگیره🙏🏻کوفت نگیری ...

مراجعه کننده ب کجا میاد 

من مددکاری خوندم و کارم تو دادگاه و گرمخونها بوده بیشترین اسیب رو کودک همسرها دارن بعدش بچهای طلاق و اعتیاد واقعا کار اشتباهیه

من خودم ۳۰ سالگی ازدواج کردم نمیگم ۳۰ ساله اما اصلا اجازه نمیدم دخترم زیر ۲۳ عروس بشه حتا اگر پسر شاهم باشه اون زیر ۱۸ ساله حق بچگی داره حق کودکی فک کن حتا زیر ۲۵ رشد جسمیش هنو کامل نشده چ برسه ب روانیش بخدا ک غریزه رو حیوونم داره ولی اخه مگه با غریزه جلو رفت توی این دنیای مدرن

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونکه صد در صد همش فک میکنم خدا منو بخاطر این گناهان نازا می‌کنه یا بچمو معلول

بچه ی من معلول شد و مطمئنم از گناهای منو باباشه

حالا ی عده میان نظر ميدن گناه کسی رو پای کسی نمی‌نویسند ولی متاسفانه این سنت خداس یکی ی غلطی بکنه ممکنه ۷ نسل تاوان پس بده حالا هرکی‌میخواد قبول کمه میخواد نکنه

کاش نازا بودم ولی بچم‌ مشکل نداشت

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
سم ترین تاپیک که به طور مستقیم کودک همسری رو تبلیغ می‌کنه دوستان منم بالای سی سال ازدواج کردم خیلی ر ...

خداروشکر🤲🏻❤

دختر خانوما اینم درنظر بگیرید درصد بسیااار کمی از کودک همسرها ممکنه همسرشون خوب از آب دربیاد و از زن ...

کوفت نگیری😁

انتخاب انتخاب انتخاب درست

مامان بزرگ خودم ۱۶ سالگی به زور عروسش کردن حتی با اینکه اون موقع خیلی چیز عادی بوده هنوز میگه من نمی ...

داری میگی با زور

میگم بری، درس بخونی ، کار و موفقیت و....

نگفتم بری کتک بخوری و بشینی بچه بزایی

من تهرانمدکترام مشهد بودمیرفتم با قطار میومدمسخت بودسخخخخختولی چون آرامش داشتم، گذشت🤲🏻

استارتر در حال حاضر تو این مقطع، فارغ‌التحصیل شدید؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
شما نیتت خیره ازین تاپیک میخوای گناه و فساد تو جامعه زیاد نشهولی میدونی چیه متاسفانه مرد خوب کم هست ...

بله

گفتم انتخاب خوب اومد

پول، اخلاق، خانواده خوب، با دین و ایمون و...

اومد نباید رد کنی

بری ، درس بخونی

بچه ی من معلول شد و مطمئنم از گناهای منو باباشهحالا ی عده میان نظر ميدن گناه کسی رو پای کسی نمی‌نویس ...

خانم خیلی کارتون دور از ادبه که یک نفر دیگه رو میترسونید که اره چون گناه کردی بچت معلول میشه 

همین شماها خدارو ترسناک ترسیم کردید 

اگر راست میگید که طفلک بچتون که با همچین خرافاتی قراره بزرگ شه

اگرم دروغ میگید متاسفم براتون از ته قلبم

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچیدفرض کنیم دختری که حتی تو ۱۶ ۱۵ سالگی به بلوغ کامل و عقلی رسیده باشه(که ا ...

انتخاب خوب

همسر خوب

مرد خوب

هیچ وقت نمیشه آدم ب پشیمونی فکر کنه

گفتم انتخاب خیلی مهمه

این ک ارهولی یچیزایی میگفت دوست داشتم خفش کنم😭 قشنگ دنبال برده ی کوچولو میگشتن دختری ک هیجی حالیش ن ...

متنفرم از همچین آدمایی این معلومه بعدا قرار از اون مادرشوهر سلیطه ها بشه خوب کردی جواب منفی دادی😑

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچیدفرض کنیم دختری که حتی تو ۱۶ ۱۵ سالگی به بلوغ کامل و عقلی رسیده باشه(که ا ...

دقیقا اینهایی که خیلی زودتر وارد زندگی میشن شکسته تر میشن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...
2810