2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 144 پست
۵ سال با ی پسر دوست بودم الان نامزدیم با هم تو دوستی مسافرت رفتیم حتی ولی هنوز به نظرم به گناه آلوده ...

نظر شما گناه رو مشخص‌نمیکنه قرآن مشخص میکنه کلام خدا و دین ک روایات دین ک میشه ائمه

اینها همش گناهه و قطعا تاریکیش روی زندگیت تاثیر میذاره

زندگی منو ب گند کشید و همچنان اون عیاشی ها داره‌برام‌ گرون تموم میشه منم با همون طرفم ازدواج کردم ولی قشنگ دهنم صاف شد

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خب ینی بخاطر سک*س فقط بره ازدواج کنه؟پس اینده اش چی عزت نفسش چی استقلال روانی و عاطفیش چی احترامش بر ...

دختر از سن نوجوونی حس مادری کردن و خانواده تشکیل دادن در بدنش با هورمون هاش شکل میگیره

🙏🏻

کوفت نگیری

من کی گفتم هات و گرم مزاجم🤪😜

گفتم مرد خوب از هر لحاظ اومد ، برید، درس بخونید، کار و آینده و موفقیت و....

ولی درگیر اکس و دوس پسر و پارتنر و اینا نشید

بخدا نمیدونی چقدر مراجعه کننده میاد ک میخوان فراموش کنن یه نفرو تا بتونن ازدواج کنن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید

فرض کنیم دختری که حتی تو ۱۶ ۱۵ سالگی به بلوغ کامل و عقلی رسیده باشه(که الان خیلی کم هستن و واقعا مغزشون بچه‌ست) 

ازدواجِ زود و وارد شدن به زندگیِ مشترک و سختی‌هاش زود از پا درش میاره

میرسه به ۲۵ سالگی،میبینه کلی سختی تو زندگی کشیده درحالی که خیلی از هم‌سن و سالاش تازه دارن واردِ زندگی مشترک میشن 

نسخه خودتونو برای همه نپیچید

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

نظر شما گناه رو مشخص‌نمیکنه قرآن مشخص میکنه کلام خدا و دین ک روایات دین ک میشه ائمهاینها همش گناهه و ...

اونکه صد در صد 

همش فک میکنم خدا منو بخاطر این گناهان نازا می‌کنه یا بچمو معلول 

دارم شاخ درمیارم مادر من مدرسه داره و میتونم بگم دخترای ۳۰ ساله ای که بچه های ده ساله ۱۵ ساله دارن خ ...

تو خانواده های مذهبی کلا قانون اینه حرف حرفِ شوهره و اگر بر خلافش کاری کنن خدا میبرتشون جهنم 

مشکلی هم داشته باشن مگه از ترس آبرو میتونن طلاق بگیرن؟؟

یه آشنا داریم هفت خط روزگاره دنبال دختر کم سن تو خانواده مذهبی میگرده که فردا صداش درنیاد 

دخترعمو خودم یه دختر مذهبی و آروم چادری با جثه ریز همچنان شوهرش وسواسه ولی مجبوره همینجوری زندگی کنه

امثال شما معلومه از قشر آبمیوه ایا هستین متاسفانه تو اون سن شعور نداشتی الانم نداری که تو سایت پر از دختر بچه کم سن ترویج کودک همسری میکنی 

اره دختر خانوما پاشین برین تو ۱۶ سالگی ازدواج کنین تا هم حق تحصیل  و ازتون بگیرن هم حق حضانت و کار و عملا یه خونه نشین بشین و بچه بزرگ کنین تا به آرامش برسین آخوندم باشه که چه بهتر به جای یدونه بچه ده تا بچه دورتون پر میکنه حجابم جوری رعایت کنین که فقط دماغ مشخص باشه آخه حاج آقا خوشش نمیاد چشاتونو سوپری سر کوچه ببینه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🦋

بنظرم هر کس تو یه فرهنگ و عقیده ای بزرگ میشه و نمیشه قضاوت کرد که چی خوبه چی بده...

دختر ۱۶ ساله یا زیر ۲۰ خانواده داره خودش عقل داره که ببینه چی میخاد ...

ولی اگه نظر من باشه بخام بگم من خاهر بزرگم ۱۸ سالگیش ازدواج کرد و دانشکاه شهر خودمون رفت الانم ۳۰ سالشه و پشیمونه همیشه بمن میگه که مثل من نباش

خواهر وسطم پرستاره و ۲۵ سالگی خودش ازدواج کرد البتع سنتی و میتونم بگم البتع کع مقایسه درست نیس ولی فرهنگ خانوداه شوهر آبجی وسطیم با مال خواهر بزرگم یکی نیس....

کلن درس و تحصیل خیلی در زندگی تاثیر دارع

با این کارتون فقط انسانو یه بعد جسمی میبینیدچون بعد روحی یک نوجوان با نوسان هورمونی که داره حتما گزی ...

نیاز انسان جسمی و روحی هست عزیزم

وقتی درکیر پارتنر و اکس و نامزد و دوس پسر شد یه دختر، اونوقت بیا روح زخم خوردشونو ببین

من ۳۵ سالمه همه کاری هم تو مجردیم کردم اگر‌برمیگشتم‌ عقب ۱۴ سالگی ازدواج میکردم قطعاااا

درضمن ارشد دارم از بهترین دانشگاه تهران

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
چرا ۹۹ درصد پایین ۲٠ سال انتخاب اشتباه داشتنولی این اشتباه با بالا رفتن سن کمتر شده؟ به نظرت سن کم د ...

چون سن کم رفتن فقط زاییدن و تو سر خور شدن

باید بری و با ارامش درس بخونی و کار و فهالیت و موفقیت

2810