2777
2789
عنوان

بچه خواهرم پولشو داده دانش اموزا براش مشق بنویسن

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 49 پست
آقا یک کلام بچهه میتونه زیر باز نرهحالا برو ثابت کن

عزیزم با بچه طرفه با مرد ۳۰ ساله که طرف نیست زیر بار نره ! بهش بگه به معلم میگم اخراجتون میکنن بچه سریع میترسه !! چقد جدی گرفتی داستانو جنایی کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با بچه طرفه با مرد ۳۰ ساله که طرف نیست زیر بار نره ! بهش بگه به معلم میگم اخراجتون میکنن بچه س ...

این بچه هایی که من دیدم انقدر اسکل نیستن با تهدید بترسن

نه انقد بی فهم و درکن که نفهمن مدیر بی مدرک و سر این چیزا اخراج میکنه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

2805
چرا برا دخترت اینقدر پول رو مهم کردی که بابتش کار میکرد؟

چون نقاشیش خوب بود دوستاش بهش پیشنهاد داده بودن و خواسته بودن که مثلا جبران کنن اینم برش نیومده بوده انگاری

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
این بچه هایی که من دیدم انقدر اسکل نیستن با تهدید بترسننه انقد بی فهم و درکن که نفهمن مدیر بی مدرک و ...

بچه کلاس سومی انقد هنوز زرنگ نیست 

بعدم مدیر که قاضی نیست بشینه ادله و استدلال بگیره و شواهد جمع کنه واسه همچین چیزی هم اخراج نمیکنن فقط میترسونن بچه هم ببینه موضوع جدیه یکم میترسه  😄

چند سالشه؟😂چه هوشی داره خدایی😍😂

هوش رو اون که مشق مینویسه داره درواقع 

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
بچه کلاس سومی انقد هنوز زرنگ نیست بعدم مدیر که قاضی نیست بشینه ادله و استدلال بگیره و شواهد جمع کنه ...

باشه اوکی فرضیه‌ی شما درست شاید ترسید

ولی لطفاً قاطعانه نگید ممکنه اصلا به کلیه سمت چپشم نگیره تهدیدو بچهه

نمونش خودم که کلاس سوم بودم از الآنم باهوش تر بودم😂

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

چرا برا دخترت اینقدر پول رو مهم کردی که بابتش کار میکرد؟

پول مهم نیست؟؟؟ اینکه از بچگی توانایی کسب درامد رو یاد گرفته واقعا تحسین برانگیز نیست؟؟؟

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
پول مهم نیست؟؟؟ اینکه از بچگی توانایی کسب درامد رو یاد گرفته واقعا تحسین برانگیز نیست؟؟؟

اینکه بچه توی مدرسه زنگ تفریح بشینه بخاطر پول تغذیه از تفریح و خوراکش بزنه مشق بچه مردم رو بنویسه اصلا خوب نیست اما اگه مادرش یه پولی بهش بده اون بتونه کم تر خرج کنه یا یکمش رو پس انداز کنه اون قابل تحسین هست 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اینکه بچه توی مدرسه زنگ تفریح بشینه بخاطر پول تغذیه از تفریح و خوراکش بزنه مشق بچه مردم رو بنویسه اص ...

عزیزم اتفاقا وقتی اینقدر عاقله که بجای ربع ساعت دویدن توحیاط پول داشتن رو ترجیح میده نشون از ذکاوتش داره

بحث آموزش پس‌انداز هم جدای از کسب درامده و هیچ ربطی ندارن

ضمن اینکه عقل اون بچه ربطی ب پول دادن یا ندادن مادرش نداره، و اینکه همه زنگها که مشغول نیست

یه زنگ نهایتش

ازون مامانا هستی که بخاطر کوتاه فکرب خودت، بچه‌ی پپه تربیت میکنیااا

عزیزم اتفاقا وقتی اینقدر عاقله که بجای ربع ساعت دویدن توحیاط پول داشتن رو ترجیح میده نشون از ذکاوتش ...

شما هنوز به اون حد از عقل نرسیدید که متوجه بشید ۱۵ دقیقه زنگ تنفس بین ۳ ساعت درس چه تاثیری رو بچه داره و صرفا زرنگی بچه رو توی کسب درآمد می‌بینید بهتره بچتون رو از اول بفرستین روزهای تعطیل سر خیابون به عنوان بچه کار تا ذکاوتش بهتون ثابت بشه من بچم رو برده پول تربیت نمیکنم اما شما انگار از بردگی خوشتون میاد موفق باشین

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810