2777
2789

این صرفا تجربه خودم و خانومای اطرافمه .

من اولا خیلی آگاه نبودم و مادرم بهم میگفت سرویس بهداشتی میری خودتو نشور و فقط با پارچه خشک کن ، منم یکم حساسم قبول نمیکردم . کم کم‌پریودام دچار مشکل شد .

حموم هم میرفتم نیم ساعت تو حموم بودم .

مُسکن هم میخوردم 

از وقتی رعایت میکنم ، خوب شدم .

با پارچه خودتونو خشک کنید .

حموم بعد از ۳ روز درحد ۱۰ دقیقه برید یا فقط سرتونو بشورید .

مُسکن هم نخورید ، دمنوش و جوشونده بهتره.

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

دستشویی میری خودتو با آب نمیشوری؟ :/

خب آدم اینجوری بدتر عفونت میگیره که

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

گلم مشکل از دسشویی نبوده مشکل از طولانی بودن حمومت بوده من هربار روزدوم پریودی میرم حموم ولی زود میام بیرون و دسشویی اونجا هم خوب خودمو میشورم هیچ مشکلی هم تاالان پیش نیومده

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

حاضرم سرطان رحم بگیرم بمیرم ، اما خودمو بعد از دستشویی تمیز بشورم.(هرچند چه پریود باشید چه نباشید بعد از دستشویی باید خودتون رو خشک کنید)

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

دستشویی میری خودتو با آب نمیشوری؟ :/خب آدم اینجوری بدتر عفونت میگیره که

نه نمیشورم .

عفونت بخاطر این نیست .

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

ما مدرسه می‌رفتیم یه معاون پرورشی داشتیم می‌گفت تا ۷ روز خودتونو نشورید 🥸 ولی ما میجستیم چون بچه های بد و حرف گوش نکنی بودیم و الانم تنبلی تخمدان دارم ولی بازم میجولم

همیشه هم تو میکروفون داد میزد خانما نواراتونو نندازید تو سرویس بهداشتی 😂 خیلی بی‌تربیت بود ابرومونو تا شعاع ۵۰ کیلومتری برده بود

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
2810