اصلاااا برداشت نکنید پز می خوام بدم به جان مادرم فقط خواستم از حسم بگم و انگیزه بدم .من رشته تحصیلیم چیز دیگه ای بود نتونستم شغل خوبی در ارتباط باهاش پیدا کنم اما کم کم رفتم سمت کارای گرافیکی و سایت جدا از این که برام به عنوان ی شغله حس می کنم کار واقعیمو تو این دنیا پیدا کردم وقتی میشینم ی چیزی طراحی می کنم انگار از این دنیا کنده میشم نتیجشو که میبینم عشق می کنم انگیزه می گیرم حالم خوب میشه. من معتاد لب تاپمم تنها چیزیه که تو این دنیا حالمو خوب می کنه😍انقدر چیزای مختلف تست کنید که هم بتونید ازش پول در بیارید هم وقتی انجامش میدید بهترین حس دنیا رو داشته باشید. من به خودم افتخار می کنم چون تو شرایط و حال روحی بدی ادامه دادم تا ی مهارت یاد بگیرم از خیلی خرجام زدم تا بتونم اموزش بخرم😍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم بخاطر شغل مورد علاقه ام دارم سختی ها رو تحمل میکنم😬
💙🇷🇺 اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی